facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Erikson Urhandel

About

På samma plats i samma lokal sedan 19 maj 1923.
Välkommen hem till oss!

Story

Sedan start den 19 maj 1923 har vi varit officiell återförsäljare av Omega. I vårt sortiment finner du högkvalitativa märken som vi vet att du kommer få stor glädje av.

Vi som arbetar i butiken har mångårig erfarenhet och tillsammans har vi 63 år i branschen. Vi håller oss ständigt uppdaterade, detta för att gentemot er kunder kunna reflektera och jämföra märken emellan och detta oavsett vi själva för märket/märkena.

Richard Dahlgren är besiktnings och värderingsman utnämnd av Sveriges Handelskamrar.

Vi kommunicerar med Er klockintresserad genom events och sociala medier såsom Facebook och Instagram m.fl. Våra nyhetsmail är uppskattade där vi underhåller med de senaste nyheterna från klockvärlden.



"Erikson Urhandel på samma plats i 100 år. Auktoriserad Omega återförsäljare sedan start. Sveriges första Sjöö Sandström återförsäljare. Besök oss och du finner klockmärken som Omega, Breitling, Tag Heuer, Tissot, Sjöö Sandström, Graham, Anonimo och Sinn. Vi för Hirsch läderband. Urmakare i butiken. Service utförs på samtliga våra egna märken och merparten av övriga märken på marknaden. Batteribyte och trycktest i butiken. Värderingsperson på plats i butiken, vilken skriver ut värderingsintyg. B2B försäljning. Vi utför gravering. Omega Seamaster och Omega Speedmaster och Omega Constellation och Omega De Ville återfinns i butiken. Breitling Chronomat och Breitling Avenger och Breitling Navitimer."
Address: Sturegatan 37, 172 31 Sundbyberg
Phone: 08-28 11 34
City: Sundbyberg
Zip Code: 172 31


Opening Hours

Monday: 09:30 - 18:00
Tuesday: 09:30 - 18:00
Wednesday: 09:30 - 18:00
Thursday: 09:30 - 18:00
Friday: 09:30 - 18:00
Saturday: 10:00 - 14:00


related searches: Bo Berggren Urhandel AB, Köp Omega, Sefina Pantbank, Omega Sverige, Nymans Ur
Reviews
Det var mitt första besök på Erikson. Trevlig butik, trevliga och kunniga säljare som lägger tid på att förklara allt som är viktigt. AD för ett antal bra märken. Bra priser och man kan få hjälp med speciella önskemål exempelvis tog det lite tid för mig att välja "rätt" exemplar.
Inte alls nöjd med bemötandet. Jag kom in till butiken för att korta ner länken på min nya omega jag köpt via Chrono24. Tjejen frågar mig med en ganska otrevlig attityd , vart jag köpt klockan och om jag har certifikatet med mig? Varpå jag frågar om Certifikatet är så nödvändigt då det aldrig har varit det tidigare. Jag har flera klockor som Rolex, breitling osv som jag fått länken nerkortad av i butik utan att behöva visa Certifikat och förklarade det för henne. Men då svara hon med samma attityd som tidigare att ”så gör vi inte i den här butiken, har du inget Certifikat med dig så kan vi tyvärr inte hjälpa dig” idag finns det många klockor som säljs utan Certifikat och box menar ni då att ni inte kommer hjälpa dessa kunder om man kommer in till er butik? Om så är fallet så rekommenderar jag ingen att komma till er! Det slutade med att jag gick till klockmaster i Bromma blocks som även tar hand om omega klockor. Han hjälpte mig på stört och gav mig ett otroligt bra bemötande och fixade min klocka på 35 min. //Johan
Bra service i butiken! Fick dock bättre pris på annat håll denna gång!
Svarar snabbt på mail och är väldigt hjälpsamma, trevlig personal och ett välkomnande intryck i butiken. Har handlat i butiker som ligger på "finare" adresser där mottagande och servicekänslan inte alls var lika bra som hos Erikson.
Det är alltid ett nöje att besöka Eriksons Urhandel med dess trevliga och kunniga personal. ⌚
Mycket bra utbud på kvalitetsklockor, men tyvärr drog mitt senaste besök ner betyget, kanske otur och fel dag? Framtiden får utvisa. Eftersom ägaren svarat att de inte förekommer otur eller fel dag så får jag helt enkelt låta bli att komma tillbaks. Fast jag vidhåller att ert utbud är förträffligt, synd att ni uppfattar det som ett dålig betyg.
Förstklassig service vid mitt köp! Leveranstiden var dessutom mycket snabbare än vad jag först blev lovad. Kommer inte tveka att handla här igen då jag får chansen.
Kan varmt rekommendera Erikson Urhandel! Fantastisk service och ett fint bemötande. Bra utbud där det finns nåt att hitta för alla. Klockren helhetsupplevelse och jag är supernöjd med mitt nyförvärv. Tack Martin!
Bästa tänkbara service! Här behandlas alla som kungar/drottningar, oavsett om du köper en klocka för 5.000 kr, 50.000 kr eller 500.000 kr.
Bästa urhandlaren i Stockholm! Bra utbud mycket kompetent och väldigt trevlig personal. Man känner sig alltid välkommen!
Comment on this business

Directions to Erikson Urhandel with public transportation


Esplanaden 40 meters
951
Esplanaden 60 meters
951
Stationsgatan 70 meters
504
506
515
595
951
Esplanaden 90 meters
Landsvägen 140 meters

to add Erikson Urhandel map to your website;