facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Eriksson Marine Scandinavia AB

About

Eriksson Marine är störst i Sverige på begagnade motorbåtar. Vi hjälper dig att sälja din båt eller att hitta din drömbåt. Välkommen!

Story

Eriksson Marine Scandinavia AB är störst i Sverige på försäljning av begagnade motorbåtar. Vi arbetar stenhårt med att erbjuda Sveriges tryggaste båtaffär för både köpare och säljare.

För säljare har vi en unik säljtrygghet med möjlighet att teckna en reklamationsförsäkring.

För köpare är vi det enda företaget i Norden som erbjuder 12 månaders garanti/trygghetsavtal på alla båtar upp till 13 år gamla. Allt för att du som köpare inte skall råka ut för oväntade kostnader och för att du ska få båten lagad snabbt om det skulle hända något.

Varmt välkomna till oss på Eriksson Marine Scandinavia om du vill ha hjälp att sälja din båt eller köpa med oslagbar trygghet.

Address: Karlbergs strand 4f, 17173 Solna, Suède
Phone: 08-7305020
City: Solna
Zip Code: 17173



related searches: Motorbåtar till salu, Emarin, SEALINE Sverige, Albinhallen, Stockholm Marin, Swede 55 till salu, Marinmäklarna, Yachtsale Sweden
Reviews
Professionella och trevliga att ha att göra med. Sålde en båt genom dem och supersmidigt med bra information längs vägen.
Vi har både köpt och sålt båt av Eriksson marin. Vi kommer att återkomma nästa gång det är dags. Smidiga, kunniga, proffsiga.
Använde Eriksson Marine i samband med försäljning av min DC. Har inget att klaga på. Tvärtom så var det väldigt trevlig upplevelse. Tydlig enkel process och kunnig och trevlig personal. Ett extra plus att affären gick väldigt fort. Kan varmt rekommendera.
Sålde min båt via Eriksson Marine, proffsigt och trevligt bemötande. Försäljningen gick väldigt fort och till det pris vi kom överens om. Jag kan verkligen rekommendera Eriksson Marine /Anders
Första köpet av lite större båt vilket alltid är lite oroligt och speciellt då det är begagnat. Det gjordes till en fantastisk upplevelse där man fick precis det som utlovats och mer därtill. Kunnig personal, tålmodiga och som gör allt för att hjälpa dig med att få en härlig båtsommar.
Bra kundservice. Raka besked. Trevliga säljare.
Vi är mycket imponerade över hur smidigt och fort vår båtförsäljning gick. Kunnig, snabb och effektiv personal som månar lika mycket om både köpare och säljare. Vi kan varmt rekommendera Eriksson Marine!
Proffsigt, snabbt och smidigt! Vi är supernöjda. Snabb återkoppling av trevliga, alerta och kunniga personer. Vi lämnade vår båt till försäljning och allt gick mycket snabbt och smidigt utan några överraskningar.
Kunniga och vänliga medarbetare som verkligen har en rätt inställning i att möta kunder. Kommer absolut att rekommendera dem till vänner och bekanta som tänker köpa eller sälja sin båt.
Comment on this business

to add Eriksson Marine Scandinavia AB map to your website;