facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Erikstorps Kungsgård

Erikstorps Kungsgård

About

Ät Kungligt!
Restaurang
Här hittar ni något för alla tillfälle.
Från en frukost till en avsmakningsmeny.

Story

Vår filosofi
Vår ambition med restaurangen är att skapa en mötesplats där mat, dryck, atmosfär och miljö samspelar. En plats att trivas på med en filosofi som speglar känslan i natursköna Borstahusen. ”Vi vill erbjuda en enkel produkt som är lätt att ta till sig. Närproducerat, ekologiskt och i tiden.” Fokusen kommer att ligga på luncher, konferenser, företagsarrangemang samt gastronomiska högtider som Mårten Gås och Jul.

Kungsgården riktar sig till en publik som älskar att umgås, äta och dricka men framförallt att ha trevligt.

Varmt Välkomna till Oss!



"Vi är en helt vanlig, ovanlig kvarterskrog i Landskrona.Ständigt under utveckling och med en ambition att erbjuda en solid matupplevelse.Restaurangen drivs av hyggliga människor med olika bakgrund, men med ett gemensamt och brinnande intresse för god mat & dryck. Vi vill dela med oss av en välkomnande atmosfär med högt i tak.Vi lyfter gärna hantverket. Råvaran hanteras med flinka fingrar och stor respekt, men mat ska inte vara komplicerad och inte heller överanalyseras. Mat ska helt enkelt vara god och ätas tillsammans med människor man tycker om.Välkomna till vårt Kvarter"
Address: Lill-olas väg 31, 26161 Landskrona
Phone: 041826075
City: Landskrona
Zip Code: 26161



related searches: brunch landskrona, lunch landskrona
Reviews
Vi kom hit idag en blåsig dag och fann en plats i lä i solen, maten serverades vällagad och snabbt till bordet. Fisken var perfekt . God sallad och pommes till. Verkligen njutbart. Parkering: Enkelt att hitta en parkering denna dagen . Precis utanför .
Fantasiskt julbord. 595kr. Stort utbud av chark och fisk. Enda negativa var dessert med en del torra sötsaker tex lussebullarna och pepparkakorna. Kan rekommendera.
Underbart vällagad mat och fin service. Man läser in menyn med QR-kod och betalar med Swish sedan kommer maten o dryck snabbt till bordet
Riktigt god pizza och härlig miljö. Trevlig personal! Värt en omväg..
Wow, vilket Julbord. Sådan finess på alla rätter. Mycket mysig miljö och supertrevlig personal. Högst betyg .
Var på julbord här och det var helt fantastiskt .både mat och atmosfären servicen var riktigt god medMat: 5/5
Riktigt god pizza med lite annorlunda toppings plus en gedigen vinlista med fokus på Piemonte, men också mycket annat gott! Klart rekommenderat!
Kalvköttbullarna var riktigt goda. Servitrisens attityd var däremot ej god. Sa inte ens något utan vi fick fråga om de skulle ta beställningen vid bordet eller vart vi skulle beställa. Den mörkhåriga servitrisen som kom senare och frågade om allt var bra med maten var jätte trevlig.Mat: 5/5
Otroligt härlig kontinental stämning i trädgården med skön och personlig personal kombinerat med goda vinet och god matRekommenderade rätterCharkplatta
På Erikstorp vet de vad kvalitet är. Klassiska smaker med inspiration från hela världen präglar deras meny. Favoriten har konstigt nog i vår familj blivit deras pizzor som är i en klass för sig själva. Testa deras tartar den e amazing Utöver maten erbjuds trevlig serverings personal utan för den delen bli tillkonstlad.
Comment on this business

to add Erikstorps Kungsgård map to your website;