facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ernströms Revisionsbyrå Baker Tilly

About

Vi är en lokalägd revisionsbyrå som ingår i det nationella och internationella nätverket Baker Tilly. Vi har kontor i Ljusdal och Bollnäs.

Story

Ernströms Revisionsbyrå strävar efter att vara kundens bästa val. Vi kombinerar den lilla byråns flexibilitet med den stora organisationens fördelar. Vi har löst detta genom att vara en lokalägd revisionsbyrå samtidigt som vi ingår i det nationella och internationella nätverket Baker Tilly. Vi har kontor i Ljusdal och Bollnäs.

Address: Kaptensgatan 6, 82732 Ljusdal
Phone: +46651768450
City: Ljusdal
Zip Code: 82732


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Baker Tilly Eskilstuna, Baker Tilly Sydost, Baker Tilly Falkenberg, Baker Tilly Ljungskile, BakerTilly, Revisionsbyrå Bollnäs, Baker Tilly Luleå, Revisionsbyrå Stenungsund
Similar places near
Skoglit AB Skoglit AB 467 meter Grym webbyrå med kunden i fokus! Haft ett stort projekt med dem och rekommenderar de...
KTL Tjänst AB KTL Tjänst AB 844 meter Kontaktlednings Tjänst AB Utför kontaktledningstjänster på järnvägen i hela Sverige. ...
Midama ekonomi Midama ekonomi 2 km Vänligt, snabbt och proffsig bemötande!!
Sweden Sites Sweden Sites 2 km Vi hjälper ditt företag att utveckla, drifta och förvalta digitala produkter och tjän...
Clemin Fastigheter AB Clemin Fastigheter AB 2 km Erbjuder arkitekt- och byggkonsulttjänster till de mindre och mellanstora projekten.
Reviews
Har haft denna firma i över 20år och har bara positivt att säga om det jobb de utför samt personalen som jobbar där. De har bra koll på vad som gäller och håller sig väl pålästa. Kan varmt rekommendera deras tjänster.
Kan varmt rekommendera denna byrå. Så pålästa, alltid snabb hjälp och ett trevligt bemötande. Att se fram emot sina möten med sin revisionsbyrå borde alla få känna. Tack för att vi alltid känner oss trygga med er som sammarbets partner.
Tack för tre utförda bokslut. Dock kan jag aldrig rekommendera era tjänster till någon som frågar om en revisionsbyrå eller bokföringsfirman, snarare skulle avråda era tjänster om dom värdesätter kommunikation, uppföljning och dialog.
Trevlig personal men tyvärr en chef/ägare som styr med järnhand.
Comment on this business

to add Ernströms Revisionsbyrå Baker Tilly map to your website;