facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Escape House Linköping

Escape House Linköping

About

Linköpings room escape-utmaning!

Story

Escape game - Will you get out in time?

Address: Sankt Larsgatan 33, 58224 Linköping
Phone: 013146500
es.esuohepacse@gpkl
City: Linköping
Zip Code: 58224



related searches: Escape house linköping linköping reviews, Escape house linköping linköping photos, Escape Room, Escape House Jönköping, Lumenia Escape Room, Escape House Västerås, Boda Borg sverige, Borås escape room
Reviews
Men det är en stark trea vi frågar köra jag och min vän råkade ta den svåraste banan som bara 16 % av de klara och Nej jag skäms inte vi klara ungefär 60 % på en timme och det tycker jag är ganska bra.. Roligt hade vi under tiden och lätt att hitta till men ville haft lite mer realistiskt inte så mycket serie om ni förstår vad jag menar fast det gör Ni det vet jag, så kommer absolut att testa igen men då ett annat rum hahaha
Det var riktigt roligt! Kommer definitivt att gå dit igen..
Hade inga större förväntningar på detta, men det var faktiskt jätteroligt och spännande. Och Det var svårare än jag trodde. Jag hade önskat att dom hade utvecklat rummen ytterligare, med lite häftiga ljudeffekter och kanske lite anställda skådespelare eller liknande. Går nog att få det riktigt shysst rent visuellt. Men när man väl var där inne så tänkte man inte på enkelheten. Vi vill göra detta igen, superkul!
Väldigt svårt när man är på nåt sådan här grej för första gången. Nästa gång går det förhoppningsvis bättre att klara alla luriga uppgifter när man börjat vänja sig vid tankesättet.
Jätte roligt! klara nästan halva banan med min vän, väldigt klurigt. Trevlig personal rekommenderar verkligen ett besök.
Har varit på andra ställen med liknande koncept och detta höll inte alls samma nivå. Endast nycklar och kodlås för att komma vidare, inga kreativa lösningar och väldigt sparsam inredning som sänker helhetsupplevelsen. Ringde innan och frågade om det skulle passa att ta med en 7-åring vilket jag fick till svar att det gjorde. Håller inte alls med då det logiska tänkandet var på för hög nivå. Kommer inte åka hit igen. Rummet var också ostädat och dammigt. Toaletten var dessutom bland det äckligaste jag sett, extra oroväckande i covid-tider.
Jättekul aktivitet att göra med vänner, kollegor eller familj. Man behöver vara riktigt klurig och slå sina kloka huvuden ihop :
Kul och klurigt, trevlig personal!
Har kört 3 andra Escape förut, den här var bra gjord, men tyvärr drogs upplevelsen ner rejält av ett krånglande lås, vilket jag aldrig upplevt i andra Escaperoom. Vi gjorde rätt, vilket bekräftades av spelledaren men låset gick ändå inte upp förrän efter en kvarts krånglande på samma vis. Då inget annat fanns att lösa just då, tillbringade hela laget en kvart på detta i onödan. Vi hade ingen chans att hinna lösa det inom tiden efter det. Även ett pussel gjorde vi rätt, men ingenting hände. Så vi försökte om och om igen, och så visade det sig att pusslet skulle flyttas någon millimeter, vilket var omöjligt att lista ut. Sammanfattningsvis kul upplevelse men vi gick därifrån med en besvikelse över att sakerna inte fungerade som man kan förvänta sig. Hade det funkat hade det blivit 4 eller 5 stjärnor.
Över förväntan, möjlighet till översättning till Engelska, fräscha toaletter. Erbjuder inget efter-spel bilder eller fika vilken kan vara ett plus om man inte tycker om sånt fanns dricka etc att köpa. Spel lokalerna var städade och puzzlen fungerade bra utan att behöva strula. Bra pris, kan rekommenderas. - Above average, could get the introduction in English which was a big plus. Clean toilets. Had no post-game chat and pictures with props or fika which can be an plus if you just want to do your thing and leave. Drinks where avalible for purchase l. Clean game rooms, puzzles where functional without any hassle. Fair price, would recommend.
Comment on this business

Directions to Escape House Linköping with public transportation


Linköping Trädgårdstorget 40 meters
1
10
11
13
14
15
16
17
18
2
4
5
Linköping Köpmansgränd 50 meters
30
52
530
539
546
555
566
65
70
71
72
Stora Torget 160 meters
232
3
6
Kungsgatan 280 meters
1
10
11
13
14
15
16
17
18
2
232
3
4
5
6
Tinnerbäcksbadet 290 meters
1
10
13
14
15
16
17
18
2
30
4
5
52
530
539
546
555
566
65
70
71
72

to add Escape House Linköping map to your website;