facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Escape Room Karlstad - Quezzle

Escape Room Karlstad - Quezzle

About

Boka Escape Room som är en fantastisk gruppaktivitet där deltagare blir låsta i ett rum och behöver använda rummets föremål för att hitta ledtrådar lösa gåtor och komma ut under begränsad tid.

Story

Escape Room är en fantastisk gruppaktivitet där deltagare blir låsta i ett rum och behöver använda rummets föremål för att hitta ledtrådar lösa gåtor och komma ut under begränsad tid.



"Boka Escape Room Karlstad som är en fantastisk gruppaktivitet där deltagare blir låsta i ett rum och behöver använda rummets föremål för att hitta ledtrådar lösa gåtor och komma ut under 60 minuter."
Address: Verkstadsgatan 3C, 65219 Karlstad (commune)
Phone: 0790757325
City: Karlstad
Zip Code: 65219


Reviews
Jättekul och trevligt. Vi valde Sherlock rummet med steampunk känsla. Rekommenderas!
Jättekul och spännande, definitivt värt ett besök. Rekommenderar att man är 3-5 personer i en grupp per rum, annars blir det stökigt.
Jättekul upplevelse! Vi var totalt 6 stycken vuxna och en 2-åring. Vi hade roligt allihop. Vi vuxna hjälptes åt att lösa mysteriet ihop och 2-åringen var undertiden väldigt nöjd med att gå runt i rummet och kolla på alla spännande grejer
Dyrt & dåligt med information. Kändes inte alls som de brydde sig om verksamheten utan en kastades in i allting utan någon koll om vad som fick & inte fick göras. Men även kreativt arbetande, skulle dock inte säga att det var värt det. Åk & lira paintball, dra på bio eller någonting annat.
Så så kul!!!! Matilda är favoriten, men svår är den också! Rekommenderar starkt!!! passar för olika evenemang och åldrar!! Proffsig och trevlig personal 10 av 10!!!
Superkul upplevelse! Tog lite tid att komma in i rummet, men inget som förstörde helheten.
Trevlig upplevelse över lag. Gjorde Sherlock Holmes Rummet och hade kul, däremot var det mer leta och pröva sig fram en faktiskt tanke krävande. Tillexempel hittade vi en nyckel kunde man inte logiskt räkna ut var den nyckel ska gå utan du behöver röra alla små ytor tills du hittar. Hade därför tyckt om lite mer tankekrävande istället för att bara jobba för att få stressutslag.
Väl byggd rum o riktigt klurigt kommer garanterat att besöka andra rum
Superkul och lagom svårt! Vill tillbaka och testa de andra versionerna också. Rekommenderas verkligen, se även till att hålla utkik efter nya rooms!
Mycket kul rum, vi körde Matilda och det var rätt klurigt och väldigt stämningsfullt. Rekommenderas!
Comment on this business

to add Escape Room Karlstad - Quezzle map to your website;