facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Eskiln Beach

Address: Riksväg 68, 737 30 Fagersta
City: Fagersta
Zip Code: 737 30



related searches: Eskiln beach camping, Eskiln beach map, Eskiln beach fishing
Similar places near
Fagersta Fagersta 2 km Fagersta is a locality and the seat of Fagersta Municipality in Västmanland County, S...
Fagerliden Fagerliden 4 km Covid-19 test inte så trevligt men viktigt att göra
Reviews
Tänkte stanna 3 nätter blev 1. Men enormt trevlig personal, matställen och bra badplats. Våfflorna var kanon. Servicehus med toa var ok men svartmögel i duscharna gjorde så att vi rullade vidare omgående. Överlag lite slitet område som behöver uppdateras. Promenadmöjligheter: 2, 5 km vandring runt sjön.
Lättillgänglig camping nära väg 68. Stort plus för närhet till bad. Mycket trevligt bemötande. Kan inte bedöma stugorna då vi hade campingtomt. Aktiviteter i närheten: Padelbana på området. Lindragen bana finns för vattenskidor/bräda. Mat och dryck: Mindre restaurang finns med fullständiga rättigheter.
Härlig vistelse, lagom stor camping med många möjligheter till aktiviteter Aktiviteter i närheten: Fiske, Sluss, Fagersta med sin mysiga stad Promenadmöjligheter: Promenadavstånd in till Fagersta, promenera runt sjön Mat och dryck: Restaurang med rättigheter
Alldeles för högt gräs på gräsytor vid badplatsen.Plats: 4/5
Jag kan börja med det negativa, och det är då att riksvägen går intill campingen. Men då jag valde att campa här så visste jag ju redan detta, så kan egentligen inte ens klaga på den. Sen i övrigt är det en mycket trevlig liten camping med många aktiviteter för den som vill det, eller bara koppla av på stranden där det faktiskt var gott om plats trots att vädret inbjöd till bad. Mycket barnvänlig badplats. Personalen är härlig och positiv med ett mycket trevligt bemötande. Campingplatserna var kanske lite diffusa, men det funkade bra med att hitta en plats. Service huset är som andra skriver lite av äldre klass, men funkar ypperligt även för mig som är handikappad. Skulle gärna satt en extra , men kan tyvärr inte bortse från vägen här intill. I övrigt ljuvlig omgivning. Tack för ett mycket trevligt besök
Köpte glass och våfflor på Wåffelbruket. Helt ok
Ambitiös ägare som gör sitt bästa för att hitta rätt nivå på service och prisnivå. Piffar mer och mer med anläggningen för vart år. Min favorit är 80-tals-vattenrutschkanan med 80-talspriser. Jobbar bra med att rekrytera och skola in ungdomar i arbetssysslorna.
Perfekt drop-in camping som campingar var förr.Hotellets höjdpunkterPrisvärt
Ja men helt ok med viss tveksamhet. Dom där våffelglassarna trodde jag mer om. Kanske hade för stora förväntningar. Bra och trevlig personal. Lite sunkig miljö.
Riksvägen på ena sidan, järnvägen på andra. Störande dovt pipande ljud från industri på andra sidan vägen. Fin badplats intill. Många som verkar ha säsongsplats.
Comment on this business

to add Eskiln Beach map to your website;