facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Eskilscupen

Eskilscupen

About

Eskilscupen 2017 spelas den 4-6 augusti. Cupen är en av Sveriges allra största fotbollsturneringar. Över 2000 matcher spelas på 80-talet planer.

Story

Eskilscupen 2017 spelas den 4-6 augusti. Cupen är en av Sveriges allra största fotbollsturneringar. Över 2000 matcher spelas på 80-talet fotbollsplaner runt om i Helsingborg. Övernattning sker på 20 skolor i närhet till idrottsplatserna.

Products

Eskilscupen startades redan 1968 som ett led i föreningen Eskilsminne IF 40-års jubileum, vilket gör cupen till en av de allra äldsta i Sverige.
Sedan dess har cupen stadigt växt. Speciellt de senaste åren har intresset för Eskilscupen fullkomligt exploderat och nya rekord slås hela tiden.

På vår facebook-sida får ni gärna ställa frågor, kommentera saker som rör turneringen och socialisera! Vi lägger upp bilder och berättelser från turneringen och vi tycker det är jättekul att ni är så engagerade. Vi håller en god ton mot varandra, påhopp eller otrevligheter kommer inte att accepteras utan att ta bort så fort de upptäcks.

Tack!

Address: Gärdesgatan 4, 252 32 Helsingborg
Phone: 042-600 52 00
un.nepucslikse@ofni
City: Helsingborg
Zip Code: 252 32



related searches: Eskilsminne if website, Råå camping, Sölvesborgscupen
Comment on this business

to add Eskilscupen map to your website;