facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Eskilstuna Bangolfklubb

Eskilstuna Bangolfklubb

About

Bangolfförening med säte i Vilsta, Eskilstuna



"Minigolfanläggning / bangolfanläggning av tävlingstyp. Vi tar betalt per dag, så när du väl har betalat får du spela så länge du önskar, dock längst till vår ordinarie stängningstid. Glass, läsk och fika i kiosken. Öppnar första maj varje år."
Address: Vilstavägen 3, 63229 Eskilstuna
Phone: 016144198
City: Eskilstuna
Zip Code: 63229



related searches: Eskilstuna bangolfklubb photos
Similar places near
Vilsta minigolf Vilsta minigolf 0 meter Trevlig aktivitet och träning och underhållning motion och konditionsträning för alla...
Reviews
Kul att få vinna oxå
Detta aktiviteter bästa tips för alla åldrar oavsett, från 4-99 åriga sågs att spela trevlig ställe bra bannor bra service. ‍‍
Super mysigt läge, fina banor och trevlig personal. Toppen aktivitet för varma sommarkvällar.
En trevlig plats att spela bangolf under vår-sommar halvåret för alla kategorier folk särskild under Corona svåra tiden att folk ta sig dit med tanke att köpa mot isolering också. Med ett par gånger träning i veckan som nybörjare man får lära sig med egna erfarenheter sakta men säker men det borde trevligare att någon kunnig rundade och hjälpte gästerna på banan att få bättre insyn och praktiska råd och tips som medel att öka intresset. Det bästa att man ha roligt exklusiv frisk luften och socialt, fika paus det är fantastisk.
Bra banor och kul mer varierande svårighetsgrader. Populärt ställe och man får räkna med att vänta på sin tur. Det finns möjlighet för fika i anknytning till banan och bänkat att sitta på längst banan.
Riktigt fin och välskött bana med trevliga hål. Finns en del ogräs att ta bort men inget som stör.
Älskar stället
Bra banor, ligger ett stenkast från Vilsta camping med närhet till bad. Finns lite kaffe och glass med.
Jättebra med väldigt välskötta banor trevlig personal och ren toa.
Trots att det "bara" är bangolf och inte äventyrsgolf är den absolut värt ett besök. Fina fräscha banor. Trevlig personal.
Comment on this business

to add Eskilstuna Bangolfklubb map to your website;