facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Eskilstuna Kommunfastigheter AB

Eskilstuna Kommunfastigheter AB

About

Vi erbjuder lägenheter, radhus, bostäder på landet, studentbostäder och +65-boende samt små och stora lokaler. Vi ägs till 100% av Eskilstuna kommun.

Story

Detta är en mötesplats för alla som är intresserade av Eskilstuna Kommunfastigheter AB. Vi svarar så fort vi kan på dina frågor under våra öppettider, vanligtvis måndag-fredag klockan 8-17. Aktuella öppettider hittar du på vår webbplats.

Vi vill att alla ska känna sig välkomna på sidan. Det är därför viktigt att våra regler för sidan efterföljs. Inga kommentarer eller inlägg på sidan får ha inslag av:
• Sexuell eller förnedrande karaktär
• Rasistisk karaktär
• Material som kan åstadkomma fysisk eller psykisk skada
• Kränkande karaktär
• Sekretessbelagda uppgifter
• Upphovsrättsskyddat material

Om vi bedömer att ditt inlägg eller din kommentar strider mot våra regler tas det bort. Om du själv hittar något som du anser kränkande är du välkommen att kontakta oss.



"Vi utvecklar Eskilstuna – så att livet får plats och platser får liv.Vi vill göra plats till livet hemma, livet på arbetsplatsen och livet i Eskilstuna. Vara en positiv kraft för samhället och miljön och göra så att fler får plats i Eskilstuna.För att få plats till livet krävs det en hyresvärd som är lyhörd, engagerad och som skapar trygghet. Som strävar efter ständiga förbättringar och som tänker långsiktigt och hållbart."
Address: Munktellstorget 2, 63005 Eskilstuna
Phone: 016-167500
City: Eskilstuna
Zip Code: 63005


Similar places near
Renting Renting 509 meter RG Renting hyr ut kvalitativa bostäder till företag eller privatpersoner på korttidsk...
MB Fastigheter MB Fastigheter 638 meter En bra fastighetsägare.
Klara fastigheter Klara fastigheter 763 meter Klara har som ambition att bli en av Eskilstunas mest uppskattade privata fastighetsä...
Stahrebolaget Fukt- & Saneringsteknik Stahrebolaget Fukt- & Saneringsteknik 1 km Snabba och professionella
Eskilstuna Magasinering & Fastighets AB Eskilstuna Magasinering & Fastighets AB 1 km Vi erbjuder förvaring, magasinering, förråd i Eskilstuna & Strängnäs. Samt lokaler, ...
Lilla Nyby Återvinningsstation Lilla Nyby Återvinningsstation 4 km Smidigt och lätt att slänga sina sopor. Ordentligt skyltat som gör det lätt att sorte...
Nya tomter och villor i Torshälla Nya tomter och villor i Torshälla 6 km Villaområde i vackra och lugna naturomgivningar i Torshälla vid Kogne/Bjällersta. ...
Mr. Mr. 25 km
Reviews
Dålig hyresvärd som hyr ut bra lägenheter men hyr ut lägenheter som är kalla och de reparerar inte felanmälningar som man gör. Och man får en dålig service känsla. Sätter människor i hemlöshet.
En otroligt trevlig och hjälpsam personal.
Håller inte det som lovas. Sparas in för att ledningen ska få mer bonus för varje år. Skamligt. Avgå
Så långt en mardröm Fick en lägenhet med avföring på väggar och golv, snorrkråkar på väggar, förutom det gigantiska fettfläckar på samtliga väggar, stora skador på alla tapet med mera. Vi flytta från Skåne, och utgick från beskrivningen av lägenheten. Då det var relativ hög hyra så utgick vi från att det åtminstone skulle vara bra standard. Gigantisk misstag att inte se lägenheten innan vi hyrde - men vi trodde helt enkelt inte att man hyrde ut råttbon i Sverige. Skandalöst. Kundservicen är relativ ok, men allt annat är katastrofalt. Hade vi vetat bättre hade vi sökt oss till en annan hyresvärd.
Finns en hel del ledigt men jag är så nöjd med min bostad i Fröslunda så jag stannar tills jag hittar nåt som slår det jag har idag..
Jag har aldrig varit där, flnns tler företag på samma adress
Flyttar in till grönt dricksvatten, kall lägenhet, och inget namn på dörren även fast jag säger till om allt så är det ingen som har gjort något. Blir irriterade och ignorerar istället för att hjälpa.
Stambytt lägenhet i skogsängen en 4a med hyra på 10000 men resten håller låg standard och är slitet. Fönsterna på balkongen håller på att rasa samman och det saknas kitt. Inget görs år det om man inte flyttar och ny hyresgäst kommer. Stor spricka i ett av sovrummen som inte görs något åt heller. Trivs i området annars och har bott här i 17 år men skulle inte rekommendera kfast!
Hyresvärd. Hyrorna går upp till orimliga nivåer. Svårt för vanliga löntagare.
Hemsidan år 2021 är katastrof. Sällan den fungerar som den ska. Under all kritik. "Våra tjänster fungerar inte just nu, vänligen försök igen senare." Detta kommer upp ibland flera ggr per vecka. Riktigt dåligt att det inte finns en välfungerande hemsida i dessa moderna tider, 2021! Speciellt med tanke på att det är krav på att logga in minst var sjätte månad.
Comment on this business

to add Eskilstuna Kommunfastigheter AB map to your website;