facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Esplanadens Kemtvätt och Skrädderi

Esplanadens Kemtvätt och Skrädderi

About


Vi erbjuder kemtvätt och skrädderitjänster för privatpersoner samt företag, dessutom hämtar & lämnar vi i Stockholm

Story

EN MILJÖANPASSAD TVÄTT OCH KEMTVÄTT I TÄBY

Vi har idag den absolut modernaste maskinparken med bland annat en miljövänlig kemtvättsmaskin som tvättar med kolväte. En modern kemtvättsmaskin är ett helt slutet system. Det finns en destillator och ett filter som tar hand om all smuts. Smuts och avfall samlas ihop och skickas till destruktion och inget kommer ut i avloppet.

Det pågår en intensiv forskning för att ta fram nya tvättvätskor för kemtvätt. Kolväte, koldioxid, ytterst skonsam vattentvätt m.m. Vi är och kommer att vara en föregångare när det gäller utveckling av nya tvättmetoder.


Ett tvätteri slösar aldrig på tvättmedel eller vatten. Vi använder kemikalier märkta "Bra Miljöval". Vi har moderna, datorstyrda och energisnåla tvättmaskiner och en helautomatisk doseringsmaskin installerad för exakt dosering med miljövänliga kemikalier.


Auktoriserat och kontrollerat tvätteri. Vi är kontrollerade och besiktigade av SWEREA IVF. Kontroll av miljö, hygien, kvalité har utförts. Detta säkerställer att vi uppfyller alla krav som ställs på ett auktoriserat tvätteri. Anlita alltid ett auktoriserat tvätteri med trygghetsgaranti.

Address: Esplanaden 14, 18339 Täby
Phone: 0840910070
City: Täby
Zip Code: 18339


Opening Hours

Monday: 10:00 - 19:00
Tuesday: 10:00 - 19:00
Wednesday: 10:00 - 19:00
Thursday: 10:00 - 19:00
Friday: 10:00 - 19:00
Saturday: 10:00 - 17:00
Sunday: 11:00 - 17:00


related searches: Kemtvätt Täby Centrum, Skräddare jacka, Kemtvätt Vaxholm, Skräddare Arninge, Skräddare pris, Kemtvätt Näsbypark, Mattvätt Täby, Sy in skjorta pris
Similar places near
Täby Kemtvätt & Skrädderi Täby Kemtvätt & Skrädderi 309 meter Närmast overklig service. Jag behövde ren skjorta till en fest samma kväll. Killen fö...
Reviews
Mycket bra service och snabbt jobb. Bytte fickor på mina byxor, kunde inte vara nöjdare.
Trevligt bemötande och bra service. Skrädderiarbete är felfritt och kvalificerat. Priserna är moderat och arbeten är alltid färdig i lovat tid.
Jag har varit kund här i ett par år nu och tycker att det fungerar bra. Även den gången då mina skjortor kom tillbaka fläckiga så löstes det snabbt och utan krångel. Rekommenderas.
Bra Service, snabba och jättebra resultat!
Bra service, duktiga på att göra justeringar på kostymer, kavajer etc.
Nyinflyttad i Täby och har testat både kemtvätt och skrädderi och är jätte nöjd med mina kostymer!
Comment on this business

to add Esplanadens Kemtvätt och Skrädderi map to your website;