facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Espresso House Katrineholm

Address: Katrineholm
City: Katrineholm


Reviews
Trevlig personal, fint och fräscht upplaga inhandlade verkMat: 5/5
Stort o rymligt, trevlig personal och öppet på en röd dag...toppen i en annars ganska sovande stadTjänst: 4/5
Jag gillar Espressohous! Bra att man får ta med hund, gott kaffe och trevliga småluncher.Mat: 3/5
Riktigt dåligt! Otrevligt bemötande av personal som kasta ut oss för att min kompis har en funktionsnedsättning! Usch! Fy skäms på er!!
Supertrevlig personal just i Katrineholm, alltid lika glada och trevliga. Tack!Tjänst: 5/5
Det här är faktiskt det sämsta Espresso house jag varit på, och jag har varit på många. Men det är okej, det är antagligen bättre än många andra fik. Och personalen är trevlig.
Mysigt. Mycket god mat/fika. Trevlig personal. Men kan bli mycket ljud när det är mycket folk där. Och de veganska och vegetariska alternativen kunde vara flera. Hoppas de inte slänger maten som blir över för det går ju mot deras egna principer om minskat matsvinn. Och jag själv som hatar matsvinn. Och mycket dåligt att de inte tar kontanter. Därför blir det en etta i betyg.
Bra kaffe och bulle, till normala priser. Tillgänglighet för rullstol: Ingen nivåskillnad om man kommer inifrån. Ramp med svag lutning utifrån.
Något har hänt. Ett trevligt café med gott fika har blivit sunkigt. Själva förtäringen ok fortfarande men miljön är ofräsch. Disk på bordet, golvet med av smuts ingrodd matta och ett WC som ingen tittat till på länge. Sofforna är nersuttna och kuddarna fläckiga Positivt är att appen som talar om att hund är välkommen har med caféet på sin lista. Låt inte ett café med utmärkt läge förfalla
Trevlig lokal med bra utbudMat: 3/5
Comment on this business

to add Espresso House Katrineholm map to your website;