facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Espresso House Motala

Address: Kungsgatan 9, 591 30 Motala
City: Motala
Zip Code: 591 30



related searches:
Similar places near
Ströget café & bistro Ströget café & bistro 130 meter Välkommen till Motala's mysigaste och fräschast café och restaurang. Ni finner oss p...
The Whoop The Whoop 191 meter Först, avkoppling. Stil och finess. Sen, när mörkret faller. Whoop!
Farfarstugan Övralid Farfarstugan Övralid 9 km Fantastiskt läge med utsikt över Vättern! Maten och fikat är inte riktigt lika bra so...
Reviews
Mysigt ställe med god fika o trevlig personal. Synd bara på de hutlösa priserna. Tycker synd om alla föräldrar som har ungdomar som springer här hela tiden o köper sockrat kaffe för en väldigt massa pengar.Mat: 4/5
Trevligt ställe att avnjuta Gott kaffe å bröd ,fräscht o bra bemötande, kommer gärna hit igen
Detta var vidervärdigt, det var äckligt och dyrt. Jag hade gått o längtat efter en god varm choklad men det var snarare en kall choklad med rinig grädde och brända marshmallow. Min fru beställde en jordgubb frapino, det var is klumpar i och det var bara förskräcklig. Jag glömde o lägga att det var kladdiga glas.
EH är alltid EH Trevlig personal och trevlig miljö
Riktigt bra. Mycket goda saker, samt väldigt duktiga på allergier. Att det inte blir 5 stjärnor är att det är väldigt dyrt, så alla har inte råd att fika där vilket är väldigt synd. Eftersom de har så mycket för allergiker och samt många goda alternativ till en riktig trevlig fika stund. Vegetariska alternativ: De har vegansk alternativ Tillgänglighet för rullstol: Inga problem att få in en rullstol Specialkost: Riktigt duktiga på olika allergier så alla i familjen kan fika även om någon har mat allergi mm.
Trevligt ställe rekommenderar starkt ................................................................................. ...................................................................... .......................................................... ................................................. ........................................ ............................... ........................ ..................... .................. ............. .......... ....... ..... ... .. . .
Trevligt men lite överprisat och långsamt i kassan och omodernt med muffins och andra bakverk i jumbostorlek. Parkering: Parkering på Gallerians tak. Tillgänglighet för rullstol: Ligger i markplan. Möjlighet till hiss från takets parkering.
Ska man ha priser som man har så tycker jag att man kan torka av borden se till att de inte ligger smulor koppar o brickor kvar på bordet om någon lat person har kvarlämnat. Som sagt snuskigt med hygienen rätt ofta o inget papper på toan så man kan torka händerna men 3 pers i kassan som snackar skit istället för att se till att simpla saker sköts.
Alltid lika nöjd när jag varit på Espresso house
Litet ställe, mycket folk. Okej utbud.Mat: 4/5
Comment on this business

to add Espresso House Motala map to your website;