facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Espresso House Stenungsund

Address: Stenungsund
City: Stenungsund


Similar places near
Espresso House Sweden Espresso House Sweden 33 meter Okej servering, maten kan va sisådär fräsh om man har otur och oftast ostädat i sittd...
Reviews
Något trångt men finns möjlighet på våning över, för fikastund fin vy.
Denna hsrveyt fint läge på sommaren men under vintern så.ör det fint att sitta inne
Är som vilken Espresso House som helst. Det bästa är utsikten över havet Mat: 3/5
Espresso House är espresso house. Kaffet är svalt, mackorna dyra. Det finns bättre ställen, men det finns sämre också.Mat: 3/5
Mysigt fast det är ganska stort, i alla fall övervåningen. Det är lite av ett havstema. Troligtvis det Espresso House med den bästa utsikten.
Väldigt mysigt ställe. Men bakverken är ingen hit.
Träffade min dejt för första gången, ett perfekt ställe att dejta på. Kommer att gå dit igen om tillfälle ges, ett fint minne för min dam och mig. Jag rekommenderar detta ställe för en gofika. Trevlig miljö och tillika personal. Ni gjorde min dag. Tack.
Goda bakverk och smörgåsar och mycket trevlig personal. Stort och mysigt cafe i två våningar, finns liten hiss till 2dra våningen. Härlig havsutsikt mot Stenungsön, underbart ställe. Hit kommer man gärna tillbaka.
Gott kaffe och tillbehör samt trevlig personal. Men det som drar ner är den skramliga miljön. Trotts att vi bara var 3-4 sällskap så var det väldigt högljutt och svårt att samtala. Mycket av ljudet kom från köket. Hur står personalen ut att jobba här? Ta bort plåten på väggen, häng upp gardiner och ljudbaflar i taket. Byt till tystare maskiner. Det skall vara skönt för öronen för alla.
Vad ska man börja och hur ska jag förklara? Dåligt och anmärkningsvärt beteende, sura miner och dålig service. Hygienen bland dom anställda, var försvann den? att spilla är naturligt och inget konstigt.. Men att torka av min kopp som jag sedan ska dricka ur med förklädet är anmärkningsvärt, ohygieniskt och något som de anställda bör känna till. Jag sa till berörd person att göra en ny kaffe och inte torka av den med förklädet.
Comment on this business

to add Espresso House Stenungsund map to your website;