facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Essunga Plantskola

About

En plantskola som är särskilt starka inom träd och buskar på friland och SpringRing (SPR). Vi ligger centralt i Västergötland, nära till bra transportvägar, vilket ger ger dig som kund snabba leveranser.

Story

Essunga Plantskola vill bli kända för sin känsla för service. Kunder ska alltid känna att de kan få hjälp av oss.
Vi vill också bli erkända för våra växters kvalitet, något som vi ständigt arbetar med på alla plan i organisationen, inte minst genom vårt engagemang i E-Planta.
Att ha bredd på kompetensen inom företaget är också viktigt. Essunga Plantskola strävar ständigt efter att knyta till sig välutbildade medarbetare.
Vi finns på Varaslätten med dess bördiga jord, ca 10 min från E20. Det gör att vi ligger strategiskt bra placerat i Sverige, med smidiga transporter, både på E20 och E6. Det ger också dig som kund en bra möjlighet att besöka oss och se våra odlingar.
Vi har dessutom en utställningsyta där vi visar bl.a. lite större träd (30-35 och större) som vi saluför tillsammans med vår Holländska partner Van den Berk, en väldigt stor plantskola i Eindhoven, som är specialiserade på stora träd.

Address: Heljesgården, 465 94 Nossebro
Phone: 0512 - 520 01
City: Nossebro
Zip Code: 465 94



related searches:
Similar places near
Hallbergs Plantskola AB Hallbergs Plantskola AB 4 km Gammal kontak som uppehållits genom många år. Tacksam för att bli väl bemött av er jä...
Reviews
Alltid lika trevlig personal, med massor av kunskap!
Tack för en jättebra förmiddag vid 85-årsjubileet.
Trevlig personal, tillmötesgående och kompetenta.
Bra utbud. Service inriktad personal
Trevlig personal
Översatt av Google Fantastiskt Original Fantastisk
Comment on this business

to add Essunga Plantskola map to your website;