facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Estvalls Bageri & Konditori

"Vi har ett brett sortiment där vi bakar allt för hand. I den mån det går så kommer råvaror från egen odling eller närliggande producenter. Vi har en stor trädgård där man kan sitta vid fint väder. Sittplatser på övervåningen och nere. Vi gillar att komma på egna nya saker och försöker hålla ett brett sortiment för både veganer, mjöl, gluten, ägg allergiker.Vi knådar bort bröd för hand på recept från 1937 men med lite nyare stenugn som ej vedeldas längre.Våra rågkringlor är vida kända och gör på mjölk från producent i trakten.Rekommenderas till kaffe med eller utan pålägg."
Address: Kyrkogatan 2 , Moheda 342 60, N, SE
Phone: +46 472 700 62
City: Moheda
Zip Code: 342 60



related searches: Estvalls bageri & konditori moheda, Estvalls bageri & konditori photos
Reviews
Äntligen ett bageri som inte är förstört av bake-off och startaeget bidrag. Helt fantastiska egenbakade kakor och bröd, som att backa 30 år tillbaka i tiden, då baka var en konstform och bakverken var yrkesstolthet. Detta är stället för den sanna bröd gourmanden. Att personalen var stolta och genomtrevliga höjde bara besöket.Mat: 5/5
Klassiskt konditori och bageri i Moheda. Dock inga uteplatser.
Jättemysigt gammeldags café med fantastiska bakverk! Man kan köpa billiga kakor från dagen före.
Désirée bullen är Mohedas specialare. Det sägs att äta nio bullar på nio minuter är det rekord som sattes av Allan, under de årligen återkommande Mohededagarna. Slå det om ni kan! Kaffe i fint porslin och ett rikt utbud av läckerheter gör ett besök till ett måste om man är i trakterna.
En riktigt trevligt ombyte vad gäller inredningen mellan gammalt och nytt på Estvalls bageri & Konditori i Storgatan Alvesta. God fika bra god nylagad kaffe nybakade brödlimpor trevlig atmosfär. God service och trevligt mottagande från personal. Toalet finns till hands och parkering finns vid storgatan och framför centralstationen. Välkommen in .
Fantastiskt goda bakverk och bröd. Vi köpte glutenfritt och det fanns otroligt mycket att välja på. Jag har aldrig sett så mycket glutenfritt och heller aldrig smakat så goda glutenfria bröd och bakverk. Jag rekommenderar alla, både med och utan celiaki, att åkstilen detta café i Moheda.
Estvalls är drömmen för oss allergiker! Fantastiska glutenfria och laktosfria godsaker samt bröd. Vilken glädje att också få fika gott som alla andra!
Desireebullarna är magiska. Köper dom varje dag när jag är i trakterna under sommaren.
Beställde en tårta för ett kalas och servicen vad snäll och trevlig! Också fantastiskt goda veganska alternativ också, väldigt nöjda med våra bakelser och designen på den goda tårtan!
Trevlig atmosfär med bra utbud av sockerfria bakverk! Gott kaffe och fina limpor.
Comment on this business

to add Estvalls Bageri & Konditori map to your website;