facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Etelhems Krukmakeri

"Gotlands äldsta krukmakeri med butik, restaurang och prova på drejning.Ring för besök under lågsäsong.Se hemsidan för öppettider."
Address: Etelhem Tänglings , Stånga 623 74, I, SE
Phone: +46 498 49 40 35
City: Stånga
Zip Code: 623 74



related searches: Krukmakeri Gotland, Keramik Gotland webshop, Etelhems Krukmakeri Musik, Krukmakeri Visby, Gotland keramik muggar, Hantverk keramik, Etelhem pizza, Keramikaffär
Similar places near
Burs Café & Krog Burs Café & Krog 16 km Översatt av Google Jag har bara varit i Hopper & Burr två gånger, båda upplevelse...
Reviews
Obegränsad tillgång till lera vilket är ett stort plus om man är en av de erfarna. För den minde kunnige är det mer lämpligt att åka till ett annat krukmakeri där man kan få hjälp och tips under utförandets gång. 7/10
Maten är tyvärr knappt värd en stjärna. Keramiken är fantastisk, läget är fint och personalen trevlig. Men, vi beställde en halloumisallad och en hummussallad, de kostar 145 kr styck och är inte överhuvud taget prisvärda. Burkmajs, väldigt lite som mättar osv.
Väldigt trevlig atmosfär
Mycket mysig atmosfär! Bra ställe att ta en fika. Gott kaffe Ett litet ”museum” om gården och krukmakeriet som är sedan 1889. Stort utbud av keramik. Man kan titta på vid tillverkningen och för 70 kr kan man testa på att dreja. Rekommenderas!
Goda kakor och annat smaskens. Och så all fantastisk keramik. Trevlig personal.
Vi testade på att dreja, jag och sonen. En timma för 200:- pp tycke vi var prisvärt och väldigt roligt. I coronatider fanns ingen hjälp av personal utan man fick istället titta på en instruktionsvideo innan man började. Det fungerade ändå bra! Åkte därifrån men några mindre konstverk.
Lite dyrt men god mat och fina krukor och vaser, trevlig personal
Fint men så dyrt:
Fin plats med krukförsäljning. Går att dreja.
Krukmakeriet var jättefint! Tyvärr kan jag inte recensera maten då vi inte fick beställa lunch eftersom klockan inte var 12:00 ännu, den var endast 11:50. Sällskapet innan oss och precis efter oss i kön fick däremot beställa. Full förståelse för att lunchen startar 12:00 men då kan man inte vara så inkonsekvent mot sällskapen.
Comment on this business

to add Etelhems Krukmakeri map to your website;