facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Eternell Butik

Eternell Butik

About

Eternell Butik & Galleri ligger i Åminne på Gotland. Heminredning med unika ting i tidlös stil. Nytt, gammalt och antikt.

Address: Gothem Augustivägen 7, 62430 Slite
Phone: 46709525145
un.llenrete@acinom
City: Slite
Zip Code: 62430



related searches: Eternell butik videos, Eternell butik age
Reviews
Gillar stället men lite rörigt med kassan i gången mellan de två lokalerna
Gotlands egna ullared, dock i mycket mindre skala. Trevlig personal och du hittar alltid något du inte visste att du behövde
Trevlig butik med allt mellan himmel och jord. Man behöver gå några varv för att verkligen hitta hela deras sortiment av artiklar. Missa inte färgavdelningen som verkligen innehåller det mesta i färg och även verktyg.
Alltid glad och välkomnande personal! Det mesta om än udda finns! Rekommenderas Om du har vägarna förbi! Allt från trosor till filsingar och tvåtaksolja till 50talsmoppen, och lite godis förstås ..
Bra ställe för lågprisprodukter av bra kvalitet.
Trevlig och glad personal. Stort å bra utbud på lite av varje.Allt ifrån diskmedel å deo. Till långkallsonger och blomkrukor. Utmärkt för oss som är pensionärer/ arbetslösa och måste tänka på våra tillgångar. Önskar dock att matvariutbudet kunde varit större.
Lysande, de har lite av varje, billiga skor och kläder, samt glass läsk, pyssel prylar till barnen, köksredskap samt stor förpackningar djur mat etc. Trevlig personal, klart rekommenderat.
Bra och trevligt men börjar komma ikapp i pris. Inte så "billigt" som alla säger.
Rekommenderar stort,älskar fan stället. Besökte för första gången idag och dom har allt. Trevlig personal vilket betyder mycket
Bra affär. Har det mesta man kan behöva. Mat, kläder, hushållsapparater, verktyg, garn, mm.mm.
Comment on this business

to add Eternell Butik map to your website;