facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ethiostar

"An Ethiopian restaurant that serves genuine Ethiopian/Eritrean food. We serve a variety of vegetarian, vegan and meat dishes."
Address: Saltmätargatan 19A , Stockholm 113 59, AB, SE
Phone: +46 8 30 50 44
City: Stockholm
Zip Code: 113 59


Opening Hours

Tuesday: 16:00-23:00
Wednesday: 16:00-23:00
Thursday: 16:00-23:00
Friday: 16:00-01:00
Saturday: 16:00-01:00
Sunday: 16:00-23:00


related searches: Ethiostar stockholm price, Ethiostar stockholm menu, Gojo Stockholm, Ethiopian Airlines, Ethiopian restaurant Stockholm, Lalibela restaurant Stockholm
Similar places near
Abyssinia Abyssinia 1 km Jag provade afrikansk mat för första gången på denna restaurang igår och det var den ...
Jebena Jebena 1 km God och smakrik mat i rejäla portioner. Till skillnad från andra recensioner kom mate...
Lalibela Lalibela 2 km Riktigt bra, rekommenderar Lalibela special mixtallriken
Karthago Karthago 3 km
Gojo Gojo 4 km Nytt för mig att äta etiopisk mat! Spännande kryddor, smakkombinationer och den syrli...
Babajan Babajan 4 km Kocken kom ut med annan mat än vi beställt och sa att det var det han kände för att l...
New Mama Africa New Mama Africa 9 km Vi 2 personer åt där igår 29/01-2023 och betalade 338kr för två menyer. Vi drack vatt...
Reviews
Åt lunchbuffén för 140 kr. Jag har ätit en hel del eritreansk och etiopisk mat genom åren och buffén här var inget vidare. Grytorna med nötkött hade inte fått koka tillräckligt vilket innebar att vissa bitar var för sega för att ens kunna bita sönder. Smakerna var inte där heller, det finns så många bättre ställen än detta.
Helt okej mat. Helt bedrövlig service. Bland det värsta jag upplevt. Som att serveras av patienter på ett demensboende. De verkade glömma bort vart i den lilla lokalen vårat bord var placerat och misslyckades med i stort sett alla beställningar. Vill ni ha en referensram för urusel service, testa Ethiostar. Annars rekommenderas det inte.
En pärla verkligen! Kommer tillbaka!Mat: 5/5
Trevlig service å fantastiskt god mat! Åt Yetsom beyaynetu som var lagom stark. Musik i bakgrunden, tillgängligt med barnvagn. Härlig stämning.
En favorit. Så gott! Perfekt för veganer. Vegetariska alternativ: Supergott.
Mycket bra mat! Jag rekommenderar. Men när det står i menu ”8 olika rätter” och en servitris frågar 1 tallrik eller 2? Hon menar 1 portion eller 2 alltså priset x2. Bara så att ni vet.
Ett stort besvikelse! Afrikanerna som var där kollade snett på mina vänner och bidrog till en dålig stämning. Chefen där satt och drack alkohol istället för att jobba. Maten var mycket dåligt, såväl som servicen som inte förstår att hon ska servera de rätter vi beställde så vi trodde att vi hade ätit allt som ingick i buffén men så var det inte. ALDRIG IGEN KOMMA DITT.
Det var bättre förr. Servitörerna är lite vilsna och glömmer ofta vad man beställt. Förrätterna kom med huvudrätten bland annat. Maten som sådant kändes långt ifrån färskt, med tanke på att en del rätter serveras nära inpå råa så är färskvaror oerhört viktigt. Tråkigt att de sänkt standarden då detta var bland de bättre platserna för en annorlunda matupplevelse.
Fantastisk mat inte bara för den som äter allt men också för gluten- och mjölkallergiker! Jag som har allergier och min man som inte har allergier åt en maträtt som är en mix med 8 olika maträtter. Det äts med mjukbröd. Båda tyckte om det och hade minst en favorit på bordet! Rekommenderas starkt!
Maten är god och personalen vänlig. Tyvärr väldigt dålig akustik i lokalen som gör att ljudnivån blir extremt hög och omöjliggör en konversation med sällskapet. Den kvällen vi var där var det väldigt rörigt, saker som beställts kom inte om man inte påminde.
Comment on this business

to add Ethiostar map to your website;