facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ethos Design

Ethos Design

About

Bildekor, profilkläder, solfilm, skyddsfilm, plastidip, trycksaker, grafisk design.
Från idé till färdig produkt!

Story

Ethos Designs eget Ethos står för kreativitet, passion, engagemang.

Passionen för den grafiska formgivningens konst, kreativiteten i att lyckas förmedla och leverera våra uppdragsgivares egna specifika Ethos och mål, och engagemanget för sak och människor vi jobbar med genom hela processen.

Vårat Ethos står också för den värld vi lever i idag, med sina för och nackdelar, teknikens framfart som spinner på effektivitet och massproduktion i förhållande till det gamla hantverket och att leverera kvalitet, både i tanke och färdig produkt, vi arbetar för en medveten och hållbar framtid. För världen, för dig och för ditt Ethos.


Make a difference.



"Ethos Design är ett fullservice företag som erbjuder det mesta inom den grafiska branschen, såsom bildekor, skyltar, textiltryck och trycksaker.Vi arbetar främst i Stockholm och Södermanland, men utefter överenskommelse även i hela Sverige."
Address: Snickarvägen 3, 61933 Trosa (commune)
Phone: 0707708665
City: Trosa
Zip Code: 61933


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00


related searches: Trosa Rekond, Biltvätt Trosa
Similar places near
Trosa Resurs Konsult Trosa Resurs Konsult 382 meter Löpande bokföring, juridisk rådgivning inom arbetsrätt. Entreprenadarbeten inom mar...
Trosa Event & Konferens Trosa Event & Konferens 823 meter Det är vi som gör event, konferens & möten i Trosa! www.trosaevent.se
Asight AB Asight AB 14 km Consulting Agency
Sayes Graphics Sayes Graphics 36 km Graphic and web design - Grafisk och webb design Sayes graphics är en designbyrå för ...
Reviews
Stort tack för att ni gjort barnens fotboll ännu roligare i TVSK P-11! Trycken på flaskorna är som nya efter 1 års konsekvent användande. Likaså trycket på kläderna!
Fått hjälp med bland annat tryck på flera bilar och släpvagnar. Superbemötande med hjälp med design och proffsig montering. Rekommenderas!
Grym Service med bästa kundfokus. Resultatet blev fantastiskt bra. Älskar trycket på mina tävlingskläder. Tusen tack.
Riktig professionella och bra och snabb service
Översatt av Google Sluta Original Stop
Comment on this business

to add Ethos Design map to your website;