facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ettmedlivet - samtalsterapi, parterapi & handledning

Ettmedlivet - samtalsterapi, parterapi & handledning

About

Samtalsterapi - för din inre frihet Läs mer på: www.ettmedlivet.se

Story

Varmt välkommen till Ett med livet! Jag erbjuder samtalsterapi, parterapi & mindfulness. Gemensamt för många som går i terapi är att de på ett eller annat sätt har tappat bort sig själva, balansen och glädjen i livet. De flesta av oss har sedan vi var barn anpassat oss till vår omgivning och tappat kontakten med den vi är, det vi vill och inte vill, det vi tycker om och inte tycker om och kontakten med våra behov. Det kan vara smärtsamt att upptäcka att vi inte lever det liv vi vill leva, att vi inte är den vi vill vara och att vi överlever mer än vi lever.

Vad många inte känner till är att det här är mänskligt, att vi inte är ensamma med att känna så och att det finns förhållandevis enkla verktyg och förhållningssätt som får oss att hitta tillbaka till vår unika kärna, tillbaka till vår egen kraft igen. Vi har bara inte haft kunskapen om hur vi kan hantera allt vi känner, eller haft felaktiga föreställningar som hindrat oss från att vara den vi vill vara. Tillsammans identifierar och förändrar vi de mönster som hindrar dig från att leva det liv du vill leva. Du har alla svar inom dig och möjligheten att bli ett med livet!


Address: Tångvägen 30, 432 74 Träslövsläge
Phone: 0733-118822
City: Träslövsläge
Zip Code: 432 74


Similar places near
Trädgårdsritaren Trädgårdsritaren 722 meter Välkommen att höra av dig för trädgårdsrådgivning! Kontakta mig på telefon, mejl elle...
Comment on this business

to add Ettmedlivet - samtalsterapi, parterapi & handledning map to your website;