facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Eurest Services

Address: Bunkagårdsgatan 7 , Helsingborg 253 68, M, SE
Phone: +46 8 440 75 00
City: Helsingborg
Zip Code: 253 68



related searches: Eurest Deutschland GmbH, Eurest Catering, Compass Group Deutschland GmbH, Eurest deutschland gmbh linkedin, Eurest austria, Aramark, Aramark Germany
Reviews
Det har bara blivit sämre med detta lunchställe, priset höjdes till 125 och samtidigt togs alternativ för drycker som läsk bort, bara två kranar med vanligt eller kolsyrat vatten. Maten är oftast tråkigt tillagad och så gott som smaklös. Samma tråkiga ugnsbakade grönsaker till varenda rätt, varje dag. Salladsbordet likadant, dåligt urval och ingen fantasi. Något som alla andra lunchrestauranger erbjuder och som borde vara standard som majs , tomat och gurka finns aldrig. Byt ut er köksmästare, detta är bedrövligt!
Från att ha haft 4 stjärnor har det gått utför. Prishöjningar och ersättning av valfri måltidsdyck till bara vatten är en anledning till bottenbetyg. Ända som kvarstår av tidigare stjärnglans är att maten fortfarande är god trots att salladsbordet och själva buffen har minskat.
Det är ok mat, men lite som en bra skolbespisning. I början när de öppnade var de mer ambitiösa med bättre utbud och råvaror. Men bra för att hämta mat, man får plats med mycket i en lunchlåda.Mat: 3/5
En lunchrestaurang med bra utbud. Några alternativa huvudrätter och en hyggligt salladsbuffé. Själva matsalen ger känsla av skolbespisning och det är högljutt. Priset ligger strax under hundralappen.
Ett bra alternativ att luncha på, bra salladsbord och alltid flera rätter att välja bland även vegetariska.
God mat, mycket att välja mellan och rimligt pris. Vegetariska alternativ: Goda rödbetsbiffar! Barnvänlighet: Gott om plats för barnstol. Tillgänglighet för rullstol: Gott om plats för rullstol.
Min favorit! Allt är verkligen i toppklass förutom lokalen och köer vid sen ankomst. Inget direkt fel på lokalen utan mer att kvalitén på maträtterna är så bra har varit nära och fråga om recept många gånger!, magnifika utbudet extremt bra vegan bl.a, stort salladsbuffé och pannkakor på torsdagar! Trevliga är dom oxå! Och i skrivandes stund lägre pris än generellt i hbg.
Helt ok för att vara lunchrestaurang men om det finns några skyltar som visar var den ligger så gick jag förbi dem utan att se dem på vägen dit. Och då kom jag och gick genom två olika vägar. Lunchen var i bufféstil med tre olika rätter plus soppa och salladsbord.
Ett bra matställe med god mat dagens lunch och service. Även anpassat sig bra till dessa omständigheter covid-19 tider.
Alltid fräsch mat och flera alternativ. Salladsbuffé är UNDERBAR!
Comment on this business

to add Eurest Services map to your website;