facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Euro Accident

"Vi på Euro Accident vill bidra till en trygg och frisk värld. Vi tror på att människor ska kunna arbeta, få ihop sin tillvaro och kunna vara friska medan de gör det. Mår medarbetarna bra, presterar de bra och företaget går bättre. Vi har vårt fokus på försäkringar plus hälsa. Resultatet blir vad vi kallar Hållbara Medarbetare. Det finaste ett företag kan ha."
Address: Svärdvägen 3 A, 18233 Danderyd
Phone: 0774400010
City: Danderyd
Zip Code: 18233



related searches: Euro Accident kontakt, Euro Accident silver, Euro Accident sjukvårdsförsäkring, Euro Accident Danmark, Privat sjukvårdsförsäkring, Länsförsäkringar, Bliwa, Försäkringskassan
Similar places near
Qimtek - Marknadsplatsen för Sveriges Verkstadsindustri Qimtek - Marknadsplatsen för Sveriges Verkst... 124 meter Du befinner dig just nu på Qimtek – Marknadsplatsen för Sveriges Verkstadsindustris ...
Joseph Taylor Joseph Taylor 144 meter This is my fan page!
Vinlistan Vinlistan 224 meter DANDERYD
Trasmattor Karin Edh Trasmattor Karin Edh 501 meter Här kan ni se mina hemvävda trasmattor.
Inprose Inprose 628 meter Välkommen till den officiella Facebook-sidan för Inprose
Nordiska Profilprodukter AB Nordiska Profilprodukter AB 1 km Erbjuder Profilprodukter, produkter med logga. Miljömärkta Profilprodukter.
Q-life - Quality In Life Q-life - Quality In Life 1 km Glädje, gemenskap & hälsoperspektiv
Fogfria Ytor AB Fogfria Ytor AB 1 km "Fogfria Ytor har i mer än 40 år levererat golv och ytbeläggningar till några av...
Hunddrömmen ab Hunddrömmen ab 1 km Bästa stället för hunden. Vår hund kände sig trygg och säker med personalen som var f...
Kälkbackens honung Kälkbackens honung 2 km Lokalproducerad honung från kvarteret Kälken i Danderyd
Reviews
Väldigt övertygande försäljningsavdelning när produkten skulle säljas in. När jag sedan fick problem flera år senare letade de alla kryphål de kunde för att inte betala ut någon ersättning. Finns inte heller möjlighet att prata med någon direkt utan du sitter med en handläggare som hänvisar till vad ”andra” personer säger som du inte får prata med själv. Ingen insyn alls i deras godtyckliga bedömningar. Rekommenderar alla att spara sina pengar istället för att tro att en försäkring via EuroAccident kommer ge någonting alls.
Hade kunnat varit snabbare handläggning... Finns nog bättre försäkringsbolag än det här... Har kvar detta bolag så länge vi har pågående ärenden iaf. Sen blir det något annat Försäkringsbolag. Med all säkerhet! Ica försäkring är rätt så bra...Snabb handläggning... Men och det är då ett stort MEN då de inte ersätter skador som innebär invaliditet om det är under 3%! Uruselt!
Välj annat försäkringsbolag eller kollektivavtal om du vill ha trygghet för dig själv och dina anställda. De bryr sig varken om sjukskrivande läkare eller försäkringskassans beslut utan bestämmer själva om de vill betala ut ersättning till kunder eller ej.
Betalat dyra pengar i många år, sen när jag behöver hjälp då kringgår dom villkoren. Uselt å varning
Dålig försäkring där bolaget gör det dom kan för att undvika ge den tjänst de tar betalt för.
Ni bokar in ett besök som fysiskt , med adress och allt. Sen när man ställt om alla möten etc för att komma ifrån fysiskt, skickar ni samma dag en videolänk, vilket innebär att allt fixande varit förgäves. Sen efter videobesöket läkaren är jättebra, så skickar ni en utvärdering Kuralink, där svarsalternativen inte matchar frågorna för det besök man just haft. T ex verkar ni då tro att alla besök är just fysiska när ni gått över till video och digitalt. Klickade i för att komma vidare, tänkte det kommer väl någon fritextmöjlighet på slutet. Det gjorde det inte. Ledsen men för det pris man betalar har det blivit uselt dåligt!
Numera påminner Euro Accidents sjukvårdsupplysning mera om den vid vanliga vårdcentralen: det är relativt lång väntetid och sjuksköterskorna fungerar mer och mer som "gatekeepers", i så måtto att de försöker hålla en borta från kostsamma läkarbesök. Trist. För tidigare var det lätt och smidigt att t.ex. få tid till privatläkare. Den service som Euro Accidents sjukvårdsförsäkring erbjuder har tyvärr utvecklats negativt och inte positivt. Själv läs: mitt företag betalar gärna en litet högre premie för att våra anställda i gengäld ska få en snabb service och ett välkomnande och omhändertagande bemötande vid kontakt med sjukvårdsupplysningen och bokningen. D.v.s. för kärnvärdet i en privat vårdförsäkring.
Måste nog säga att jag har aldrig mött sån ovillighet att bemöta en kund som på Euro accident. Har varit deras kund i ca 3 år och märker mer och mer hur de helst nekar vård och hänvisar till allmänvården. Jag pratade först med en sjuksköterska som kunde bry sig mindre om vad som framkom. Jag bad att få prata med en chef som inte kunde klargöra vad som ingår och när Euro accident kan hjälpa en person. Men hon berättar att de finns för planerad vård, vilket hon inte kunde klargöra innebörden av. Ni kostar varje person/företag väldigt mycket pengar och syftet med att ha er är att bli hänvisad till specialister snabbt och enkelt. Vilket verkar vara en omöjlighet. Vinst före allt annat antar jag!!!
Försökte söka vård på Euro Accident då mitt företag har försäkringar hos dem. Fick prata med en person som var högst ovillig att försöka hjälpa mig och som hade väldigt dålig koll på vad som gällde rörande försäkringen. Kändes som personen försökte förvilla mig och var väldigt otrevlig. Det slutade med att jag gick till vanliga vårdcentralen för att få hjälp. Precis som övriga recensenter så avråder jag starkt från att skaffa försäkring på detta företag.
Hade jag kunnat ge lägre så hade jag gjort det.. Jag har tidigare haft Förenade Liv som var fantastiska men har sedan detta året Euro Accident Silver, jag betalar nästan 15,000kr/år för mig och min familj och försäkringen är i det närmsta en bluff! Idag har jag försökt boka en tid till min son under 4h, det enda man gör är att hänvisa till sin sida och App som inte fungerar att boka i trots att den är uppdaterad. Jag har informerat Euro Accident om det och bett dom hjälpa mig med tidsbokning men dom fortsätter be mig prova på nytt via hemsidan och fullständigt vägrar att hjälpa mig på telefon. Nu ringde dom upp mig igen och bad mig vända mig till "Min doktor" direkt och inte gå via dom!? Ska tilläggas att inte det heller fungerade. Sist vi använde Euroaccidents tjänst var i våras och då tog det två! dagar för att återkomma för tidsbokning. Nu ringde jag precis Capio som privatperson utanför försäkringen och det tog 5min.. så min fråga är: Vad betalar man för på Euro Accident??
Comment on this business

Directions to Euro Accident with public transportation


Mörby centrum 70 meters
601
602
604
605
606
607
609
610
611
613
618
629
690
691
695
697
Mörby centrum T-bana 80 meters
Mörby centrum 120 meters
13
14
Mörby centrum E18 140 meters
Mörby centrum 140 meters

to add Euro Accident map to your website;