facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Euro Cash

"Som matvarukedja har Eurocash lång erfarenhet av gränshandel och har i mer än 20 år funnits vid gränsen för sina kunder. Den första butiken öppnade 1999 i Svinesund och idag finns Eurocash representerade på sex orter med sju matbutiker, från Storlien i norr till Strömstad i söder. Genom att utmana branschen ska Eurocash fortsätta växa och stärka positionen som gränsens ledande matvarukedja.Eurocash är en del av Axfood och Norgesgruppen under gemensamma bolaget Nax AB."
Address: 452 93 Strömstad
Phone: 0526717100
City: Strömstad
Zip Code: 452 93



related searches: Euro Dollar, Euro rate, Euro sign, UEFA EURO, Euro to INR, Pound currency, Dollar Currency, Currency symbols
Similar places near
Handelsbanken Handelsbanken 17 km Välkommen! Har du frågor eller synpunkter, skriv gärna till oss på Handelsbankens cen...
Reviews
En del saker var det bra pris på, Och sedan andra var lite dyrare :
Galet med norrmän.. Jätte godisbutik mm. Köp Hamburgare. I hörnet,parkeringen norrut mkt gott. Sen på det en mjukglass. Yamy..
Bra butik med många bra ut bud
Stort utbud med bra priser!
Så stor och trevlig affär
Helt okej affär. Det finns det mesta. Bäst av allt, de har manuell chark!!! Det är guld värt.
Bra och billig butik.
Älskar EUROCASCH här i Strömstad, speciellt nu under inflationen God färska köttbitar, T-bone steak, färskt bröd mm..
Mycket trevlig butik med stort utbud av varor. Tydligt skyltat med svenskt kött eller importerat kött. I år saknar jag fläskkotlett med svål ! Pga inreseförbud för norskar, har butiken inte beställt i dessa rådande tider. Det är jag och norrmännen som vill ha med svål!
Väldigt mycket grejer
Comment on this business

to add Euro Cash map to your website;