facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Eurocash

Eurocash
"Eurocash erbjuder den bästa kvaliten till priser som alltid ligger snäppet lägre än våra konkurrenters. Effektivitet, enkelhet och smarta butikslösningar betyder att vi kan hålla nere omkostnaderna. Med väl beprövade inköpskanaler och stora inköpsvolymer kan vi dessutom erbjuda våra kunder låga priser utan att tumma på kvaliteten. I linje med vår ambition att skapa en modern och trivsam butiksmiljö med hög servicenivå har samtliga butiker nya exklusiva bemannade köttdiskar där merparten av allt kött styckas och paketeras på plats."
Address: Fågelmyrsgatan 5, 662 34 Åmål
Phone: +4653216036
City: Åmål
Zip Code: 662 34



related searches:
Reviews
Bra matvarubutik, har storförpackningar. Det finns insamlingskärl för glödlampor.
Helt ok butik, lite billigare ännu vanliga butiker som typ ICA, Coop men skiljer sig mellan 2 till max 10 kr mindre per varan. Om man storhandlar, då är det bra sett att spara pengar
Det var större och bättre än jag trodde. Utsidan får det att se "billigt" ut men det höll bra standard och är mest att likna vid Hemköp. Kommer åka hit igen. Stort plus för toalett man inte behöver betala för som är handikappanpassad och har skötbord.
Bra priser men svårt att nå utan bil.
Bra affär,trevlig personal,lätt att hitta. Återkommer alltid hit.
Jag har varit dit en gång, men det motsvarade inte mina förväntningar. Jag trodde att det fanns större sortiment av sånt jag sökte.
Totalt trist, tråkig och värdelös butik som jag hädanefter aldrig besöker igen. Finns så mycket bättre affärer, bättre varuutbud, mer kompetent personal och trevligare butiksmiljö. Nej, aldrig igen.
Det bra ut bud och pris
Bra priser på allt . Stor variation på blommor, bröd , frukt, grönsaker och chark produkter . Alltid trevligt personal , rena och fräscha butiksytor. Lätt att hitta parkering nära ingången .
Lite smårörigt å trångt på vissa ställen mer och andra ställen mindre. Annars hdlt ok på utbud. Kolla dock sista förb. Spec på all slags kött/korv.
Comment on this business

to add Eurocash map to your website;