facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Euromaster Däcko Kil

Euromaster Däcko Kil

About

Däckbyte, däckförvaring, hjulinställning, bilservice.

ÖPPETTIDER:
MÅN-TORS: 07.00-17.00
FRE: 07.00-16.00



"Vilka är vi?Däcko startades september 2014 av Andreas Huatorpet. Däcko är med i den internationella kedjan Euromaster.​Under hösten 2018 påbörjades en utbyggnad av vår verksamhet med en gör-det-självtvätt för bilar och en utbyggnad av den befintliga lokalen som avser däckverksamheten. I den utökade lokalen hanterar vi tunga fordon och förvarar däck i vårt däckhotell. En del av lokalen hyrs ut till två andra företag - Besikta och Silverstone.​Vi hjälper dig att byta däck snabbt och tryggt. I vårt däckhotell kan du lagra din däck svalt, mörkt, torrt och nytvättade. För att du ska komma ihåg när det är dags att byta däck, skickar vi även ut en påminnelse strax innan."
Address: Årstidsvägen 14, 66535 Kil, Sweden
Phone: 055441500
City: Kil
Zip Code: 66535



related searches:
Reviews
Snabbt fixat på en stressig fredagseftermiddag med, alltid, ett lika trevligt bemötande. Så nöjd och tacksam för fin hjälp!
Relativt nyöppnad däckfirma med fullservice person/lastbilsdäck med kunnig personal.Förvaring däck tvättautomat nybyggda renoverade lokaler centralt lätt att nå.
Som vanligt toppservice vid byte till vinterdäck på våra två bilar. Kul att se ett lokalt företag utvecklas och satsa här i Kil.
Kanonbra! Fick snabb hjälp av en mycket trevlig och kunnig personal.
Bra snabbt sätt att byta till vinterdäck. Inte full poäng eftersom de inte längre balanserar däcken, om man inte ber om det och betalar extra.
Snabb service, trevlig personal och bra priser. Mao helt okey
Otroligt trevliga, snabba och proffsiga. Blir våran nya däckfirma utan tvekan
En kopp kaffe o sen va däcka på. Så lätt ä dä mä bra service.
Snabb service, trevlig personal. Tidsbokning på nätet.
Bra och snabb service
Comment on this business

to add Euromaster Däcko Kil map to your website;