facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Euromaster Älvsjö

Euromaster Älvsjö

About

Euromaster är Europas och Sveriges största kedja för däck.

Story

Euromaster är Europas och Sveriges största kedja för däck. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst och serviceerbjudande tar vi ett helhetsgrepp. Hos Euromaster kan du finna marknadens bredaste sortiment av däck, fälg och tillbehör.

Dessutom erbjuder Euromaster ett heltäckande tjänsterbjudande som till exempel rådgivning, uppföljningssystem, internationell jourservice samt en egen regummeringsfabrik. Lägg därtill 80 års erfarenhet inom branschen samt att Euromaster alltid finns nära dig då företaget är representerat på över 100 orter i Sverige.



"Välkommen till Euromaster Älvsjö på Konsumentvägen 12, som är vår däckverkstad i Älvsjö. Vi hjälper dig att byta däck snabbt och tryggt och ställer alltid upp om du får däckproblem. I vår däckförvaring, kan du lagra dina däck svalt, mörkt, torrt och nytvättade på vårt däckhotell. Kom in med bilen så sköter vi resten. För att du ska komma ihåg när det är dags att byta däck, så skickar vi även ut en påminnelse strax innan. Genom vår däckservice kan vi även hjälpa dig med hjultvätt och balansering av däck. Du är alltid välkommen att ringa om du har några frågor inför ditt däckbyte."
Address: Konsumentvägen 12, 12530 Älvsjö, Stockholms Län, Sweden
Phone: 086473740
City: Älvsjö
Zip Code: 12530


Opening Hours

Monday: 07:00 - 17:00
Tuesday: 07:00 - 17:00
Wednesday: 07:00 - 17:00
Thursday: 07:00 - 17:00
Friday: 07:00 - 17:00


related searches: Euromaster Alingsås, Euromaster sweden, Euromaster Stockholm, Euromaster priser, Euromaster däckbyte, Euromaster bro, Euromaster AB, Euromaster jönköping
Reviews
Vilket gäng! Trevliga och hjälpsamma. Punkteringen var lagad på 20 min ca. Gott kaffe i väntrummet också. Kan varmt rekommendera Euromaster Älvsjö.
Ett mycket trevligt och proffsigt bemötande. Vet vad dom håller på med. Rekommenderar starkt!
Fick punktering på Huddingevägen precis bredvid denna Euromaster och de var så otroligt hjälpsamma och hjälpte mig byta däck på en gång. Verkligen bästa servicen jag fått från en bilverkstad. Räddade min dag och jag slapp bärgas.
Så snabba och trevliga!
Mycket bra service och hjälp. Saknade sensorer i däcken som de styrde upp utan tidsbokning och på nolltid. Själva skiftet gick också bra. Överlag mycket nöjd med service och professionella.
Fantastisk service och bra priser på dom däcken jag handlade faktiskt bäst till och med bättre en däck online och då fick man dom monterade också inte ett paket framför dörren som det hade blivit med däck online.
Många saker som inte stämmer här tyvärr. 1. Vid montering av nya däck på sommarfälgarna skitades fälgarna ner ordentligt under arbetet. Riktigt tråkigt att inte en minsta ansträngning gjordes för att tvätta av smuts eller monteringsfett. 2. Köp absolut inte dina däck direkt i butiken. Beställ i så fall via Euromasters hemsida och beställ med montering av verkstaden fast kanske annan verkstad än just denna i Älvsjö?. Butiken skulle ha 1200kr mer för däcken än om jag beställde via hemsidan. Extremt märkligt att ha olika prissättning i butik och på hemsidan. 3. Som någon tidigare har nämnt varierar bemötandet enormt. Någon ger ett jättebra intryck medan andra verkar vara så oengagerade man möjligtvis kan tänkas vara. Kommer sannolikt inte att gå till Euromaster för framtida däckrelaterade arbeten och kan inte rekommendera andra att göra det heller.
Dom är BÄST!! Bästa service och glad personal trots högtryck då alla vill lägga om till vinterdäck nu. Tack Euromaster Älvsjö!!! Vi ses till våren igen.
De tog väl hand om däckbyte medans jag tog en kaffe.
Superbra service och lösningsorienterad personal. Oskar var en riktig hjälte när vi hade fått punktering sent en torsdagskväll och skulle resa bort i helgen.
Comment on this business

Directions to Euromaster Älvsjö with public transportation


Konsumentvägen 60 meters
143
Konsumentvägen 80 meters
Varuvägen 90 meters
143
Konsumentvägen 100 meters
143
Älvsjöbadet 260 meters
143

to add Euromaster Älvsjö map to your website;