facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Eva Sjöberg fotograf

Eva Sjöberg fotograf

About

Jag är en erfaren fotograf som fångat hundratals barn, familjer, brudpar och företag i Habo samt Jönköping.

Story

Lokal tjänst

Address: Råggränd 3, 56636 Habo
Phone: 0736234783
City: Habo
Zip Code: 56636


Similar places near
Isoren Isoren 2 km
YogaPath - yoga med Elisabeth YogaPath - yoga med Elisabeth 10 km Traditionell ashtangayoga för både nybörjare och vana. Onsdagar, 18-20, Lustfyllt i H...
Reviews
Bästa fotografen! Vi har varit hos Eva flera gånger både för att ta familjebilder och porträttbilder på oss vuxna som vi kan använda i jobbsammanhang. Eva är fantastisk med barn! Hon får dem att slappna av genom att skapa en rolig stämning, vilket ger vackra naturliga bilder.
Jätteproffsig fotograf som tog fantastiska bilder på vår lilla familj. Rekommenderas varmt!
Vi har besökt Eva i tre omgångar. Till en början för gravidfoto, sedan ettårsfotograferingar och familjefoto! Det känns alltid avslappnat och inget är tillgjort. Till ett bra pris får vi fantastiska bilder!
Rekommenderar varmt Eva som fotograf. Har varit hos Eva med familjen och själv när jag var gravid. Underbara bilder, och dessutom till ett bra pris.
Eva har fotat vår son när han var ett och även fotat vid vårt bröllop och båda tillfällena har varit trevliga och avslappnade. Fina bilder och ett humant pris. Vi kommer tillbaka igen.
Lekfulla och avslappnade bilder med mycket känsla. Fotograferingen med barnen blev en härlig stund full av humor, liv och rörelse. Vi är så nöjda med resultatet - underbart vackra bilder! /fam Östberg
Comment on this business

to add Eva Sjöberg fotograf map to your website;