facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Evedals Badplats

Address: 352 63 Växjö
City: Växjö
Zip Code: 352 63


Similar places near
Evedals Badplats (ö) Evedals Badplats (ö) 55 meter Perfekt för grillning
Växjö Vandrarhem Evedal Växjö Vandrarhem Evedal 61 meter Tyvärr rekommenderar jag det inte alls på grund av respektlöshet för kunder att prata...
Reviews
Fin brygga och bra botten. Anledningen till besöket var hopptornen och de var stängda. Därav bara 2a.
Trevligt plats för att bada, promenera och grilla
Fint ställe att sola och bada. Stor yta i gräsmatta och sandstrand nära vattnet. Det finns flera toiletter och dricksvatten. Det finns möjlighet att grilla men det går bra att äta i restaurangen eller matställe vid campingen. Det brukar komma mycket folk och särskild när det är soliga och varma dagar Evedal liknar en riktig touristmål med allt vad det innebär. Evedal är en pärla, helt enkelt, värt att besöka med vänner och familj.
Ren sjö och klart vatten lämpligt för badning för barn och vuxna. Stranden är sandig, det finns omklädningsrum, en gratis toalett och en plats att hoppa på. Det finns också en stor park lämplig för picknick och njuta av solen. Också en barns lekplats. En av bästa platser att tillbringa en trevlig tid med familjen i Växjö.
Fin badplats dock upptäckte vi när vi kom fram att hunden får inte följa med. Så ska du bada här är det bara att skaffa hundvakt då hela familjen inte kan följa med.
Evedals badplats är en väldigt fin och trevlig plats med många möjligheter. Här kan man grilla, bad och det finns även minigolf i närheten med mera. Om man skulle vilja grilla finns det grillplats i närheten. Gillar man vara i naturen finns det ett naturreservat i området. Toaletter finns det gott om här i Evedal om man är i behov och omklädningsrum. Det finns även gott om yta att gör gruppaktiviteter, till exempel spela Kubb. Parkering finns det gott om. Själv rekommenderar jag Evedals badplats att besöka för den som gillar att vara ute i naturen.
Grillade korv på den fina grillplattsen i bortre änden. Ett smart utflyktsmål en solig vår/sommardag. En mycket fin lekplats ligger bredvid. På somrarna är bad ett måste. Dock kan ibland vattnet vara lite smutsig när det tex är björkpollen i luften.
Bra insjöbadplats för hela familjen tillgänglig för alla. Hopptorn med högsta hopp från 10 meter. Nära till glasskiosken och om man vill äta lite.
Total förbud för hundar. Man kan väl avsätta en liten del av stranden så att hundarna kan svalka sig när det är 25-30 grader varmt. Lämnar campingen och letar efter annan plats. Synd på så fin camping.
Härligt stor strand med fantastiskt stora grönytor intill. Detta gör att trängseln minskar en aning och alls får plats.
Comment on this business

to add Evedals Badplats map to your website;