facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Eventforalla.se

Eventforalla.se

About

Eventforalla.se hyr ut ljud, ljus hoppborgar, slush med smaker som passar både på kalaset och firmafesten, popcorn & sockervaddsmaskiner, tält och mkt mer

Story

Välkommen till Eventforalla.se

Hos oss hittar du en komplett leverantör av allt från aktiviteter såsom hoppborgar, slidekanor, uppblåsbar basket och mkt annat roligt för stora och små. Du hittar även tält, både som snabbtält för de mindre eventen och festerna till tälthallar när kraven är lite högre. Givetvis är ALLA våra tält godkända för användning vid allmänna tillställningar.

Eventforalla.se har genom åren hjälp många små och stora organisationer och idrottsevent med deras olika aktiviteter. Några av dessa föreningar är DIF fotboll/hockey/innebandy/handboll, Brommapojkarna, Gröndals IK, BK Söder, HK Cliff, Sthlm Handbollförbund, Sv handbollförbundet, GT/Söder, Eken cup, Tyresö/Trollbäcken innebandy och många fler. Vi har även precis inlett ett samarbete med Srbija FF.

Vi stödjer även bla Lions i Vallentuna och har ett mkt gott samarbete med dem. Genom Karaokecompaniet har vi även bla arrangerat Karaoke mot Cancer.

Vi har även producerat Svenska mästerskapen i Karaoke under flera år i egenskap av Karaokecompaniet i samverkan med flera arrangörer men där vi haft det tekniska ansvaret.

Address: Vargmötesvägen 11, 18630 Vallentuna
Phone: 0107060500
City: Vallentuna
Zip Code: 18630


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00

Comment on this business

to add Eventforalla.se map to your website;