facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Evidensia Djursjukhuset Malmö

Evidensia Djursjukhuset Malmö

About

Vi finns här för ditt husdjur dygnet runt, året om. Välkommen!

Vi är kontantfria för din och vår säkerhet.

Story

Evidensia Djursjukhuset Malmö erbjuder kvalificerad veterinärmedicinsk vård och omsorg dygnet runt, året om. Besöker du oss, eller någon av våra över 80 djursjukhus och veterinärkliniker runt om i Norden, kan du vara säker på att ditt husdjur får tillgång till bästa möjliga sjuk- och friskvård. I våra butiker hittar du utvalda kvalitetsprodukter från ledande leverantörer.



"På Evidensia Djursjukhuset Malmö är du och dit djur välkomna med eller utan remiss. Vår gemensamma målsättning och högsta prioritet är att ge ditt djur den bästa behandling och omsorg. När du än behöver det.Vi finns närhelst du behöver oss – dygnet runt och året runt!Vi har en stor välfylld butik med veterinärfoder samt friskfoder. Butikens öppningstider är måndag-fredag kl.7-20 och lördag-söndag samt röda dagar kl.10-16.Värmt välkommen."
Address: Cypressvägen 11, 213 63 Malmö
Phone: 040-552200
City: Malmö
Zip Code: 213 63


Similar places near
Jägersro Hästklinik AB Jägersro Hästklinik AB 1 km Blev chockad när jag fick fakturan efter att en av mina hästar varit där och opererat...
Beteendeveterinären Beteendeveterinären 2 km Välkommen till Beteendeveterinären! För mer info gå in på www.beteendeveterinaren.se...
HE-Vet AB HE-Vet AB 4 km Testa att ringa !! Man blir dels utskälld, även om man är tydlig och frågar om man ko...
Vettris Toftanäs Malmö Vettris Toftanäs Malmö 4 km Bra så vanligt trevlig personal .och hunden i centrum.
Evidensia Djursjukvård Evidensia Djursjukvård 5 km Den värsta upplevelsen jag någonsin haft hos veterinären. De debiterade mig 4000 kr o...
AniCura Erikslust AniCura Erikslust 5 km Fick otrevligt bemötande utav ägaren. De har inte uppdaterat sig för hur man utfodrar...
Happy Pet Happy Pet 6 km Jag älskar denna hära Djur Klinik. Aseel var så snäll, jag va där och kastarera mitt ...
Reviews
Första gången som hundägare & första-samt förhoppningsvis sista gången min lilla vän behöver bli så kass som hon blev.. MEN, Evidensia Djursjukhus i Malmö har verkligen överträffat mina förväntningar! Jag ska inte ljuga och påstå att inte alls var orolig till en början -ifall jag hamnat rätt.. Detta med orsak om att vi varit oerfarna kring veterinär besök rent generellt. Men vovven fick den hjälp hon behövde och jag fick framförallt-som lovat SNABB återkoppling för varje dag och informativ återkoppling. Inte nog med detta,tydliga och noggranna med uppföljning efter att ha skickat hem skötsel råd för hemgången. Vi är så tacksamma till gänget hos er,men framförallt Mia som är så pålitlig & en till tjejen jag inte minns namnet på men vars engagemang är något tacka extra för-hon tog emot oss och även återlämnade hunden min,
Hade jag kunnat sätta 10 minus hade jag gjort det. Otroligt otrevlig och förnedrande personal som misstror djurägare när det gäller betalningsförmågan. Påtvingar vård som inte är lämplig när ett sår skall sys som enligt andra veterinärer går bra med smärtstillande och INTE nedsövning som bör undvikas. Hotar med att inte fullfölja vården utan nedsövning. Matte och Husse hade kunnat hjälpa till för att hålla och lugna ner vid behandling med det går inte eftersom då blir det inte sterilt. Att sy ett sår som detta var kräver inte nedsövning och det har vi kontrollerat med annan expertis. De gör det lätt för sig själv och för att tjäna så mycket pengar som är möjligt och tänker inte på vad en nedsövning medför för djuret. Det värsta är att veterinärerna är oprofessionella och direkt otrevliga! ”Humbug” och inget annat. Åk inte hit om ni behöver akutvård för ert djur, finns andra alternativ i Falsterbo och dit åker vi nästa gång när det blir akut.
Så professionellt bemötande och underbart medkännande veterinär som tog hand om mig och min livskamrat, lilla Paco, igår dec 21 -22 när jag chockad fick reda på att han var så sjuk att han fick somna in, tack för att ni finns
Tack för att ni räddade vår hund som blev akut sjuk en helg med svårigheter att kissa, allmänpåverkan, hög feber och kraftigt förhöjd sänka. Vi har fått bra bemötande från alla vi varit i kontakt med, både djurvårdare, veterinärer och reception. Vi är tacksamma för att akutverksamhet finns dygnet runt och att hunden fick så bra och snabb vård för sin kraftiga infektion. Vi lämnade in ett hängigt, febrigt litet vrak men han har nu piggnat på sig rejält bara dagar efter hemkomst och äter och dricker för egen maskin, och uppföljande besök hos veterinär visar på klart förbättrade värden.
Tröttsam och oproffsig upplevelse. Får inte bekräftelse på bokning och kräver dyra avgifter 800kr i efterhand utan tydlig anledning, trots att jag ringt och bokat av tidigare. Tänker inte riktigt på kundens bästa ex. i nyttjande av direktregleringar och försäkringar vilket också resulterat i onödiga kostnader. Veterinärerna har varit ok men tyvärr generellt dåliga erfarenheter av detta företaget.
Vi la in vår katt med för att han hade feber, var väldigt nedstämd och inte åt. 13 500 kr för en övernattning, de har inte tagit ett enda initiativ utan att klämma ut mer pengar. Ingen större skillnad på kattens mående. Allting handlar om pengar, de kommer inte med rekommendationer eller gör någon vettig diagnos. Känns inte som en seriös verksamhet, men det är väl lockande att ta rikligt betalt när försäkringsbolagen glatt betalar.
Absolut sämsta. Dåligt personal, Det är bara pengar de tänker på. Min hund var inne och efter 24 timmar kan de inte ge nån diagnos. Bara en 24 timmar för 20000 utan nån diagnos, utan att de har gjort utan bara blodprov.
Underbar och väldigt noga personal som tog hand om min katt Edvin. Är evigt tacksam för fin mottagning och trygg utcheckning. Ni är bäst!
En av de värsta veterinärerna, jag tog katten för undersökning, De kände inte ens igen färgen på min katt.
Trevlig och välkomnande personal. Gott om parkeringar avsedda för besökande till djursjukhuset. Lätt att få tid för besök och även om vissa besök är drop-in så finns det ändå möjlighet att boka tid, perfekt om du är en långväga kund. Jag själv har idag 9 mil dit och det är absolut värt att åka den biten.
Comment on this business

to add Evidensia Djursjukhuset Malmö map to your website;