facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Evidensia Djursjukvård

Evidensia Djursjukvård

About

Liten personlig klinik med familjär atmosfär som erbjuder veterinärmedicin med djuret i fokus.

Story

På Evidensia Djurkliniken Trelleborg arbetar två veterinärer tillsammans med tre leg. djursjukskötare.
Vi har även en välsorterad butik med artiklar för ditt djur samt ett mycket stort sortiment av djurfoder.
Ring oss för tidsbokning.

Varmt välkomna!

Address: Nygatan 32, 231 43 Trelleborg (commune)
Phone: +4641018080
City: Trelleborg
Zip Code: 231 43


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 19:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Evidensia Valla Djursjukhus, Evidensia Malmö, Evidensia priser, Evidensia Farsta, Evidensia Roslagstull, Evidensia Helsingborg, Evidensia min veterinär, Djursjukhus akut
Reviews
När vi kom hit blev vi inte bara fint bemötta, de hade stor förståelse för oroliga matte här. Personalen var noggrann och så trevliga. Så himla nöjd med besöket, hade det inte legat så långt hemifrån hade jag fortsatt ta mina djur hit : Allra nöjdast var nog min lilla Sushi som slapp operation!
Personalen är toppen med djurkontakten men shopen är lite efter satt.
Evidensias prissättning är sjuk....... 1650kr för att få en tamråtta att somna in. Hör hur personalen diskuterar att man är fullbokade och sen säger man att det är ett akut tillägg. Brukar inte skriva recensioner men detta är inte bra.
Efter att ha dejtat en som arbetat här, så vet jag att detta stället inte är bra. Personalen outbildad, chefen oansvarig och personalen blir tvingade att utföra operationer utan nån tidigare erfarenhet. Inte Heller en utbildad veterinär där för att kolla så att allt går rätt till. Läs detta och ta det till er. Säger inte att människorna är dåliga, jag säger att kliniken är katastrof. Duger till att klippa klor och dylikt. Men lämna fan inte in era djur här för nån annan åtgärd
Väldigt nöjd med mottagande och behandling av min katt. Väldigt missnöjd med mottagande av min hund, som råkar vara en blandning av amstaff/pitbull. Ur säkerhetssynpunkt sattes munkorg på världens goaste lilla tös som aldrig gjort en fluga förnär eller visat några som helst aggressioner. Detta kändes väldigt fördomsfullt. Jag arbetar inom hälso- och sjukvård av människor och att sätta munkorg på en hund är, för mig, detsamma som att jag skulle begära kroppsvisitering av vissa patienter som kommer innanför dörren för att de, enligt mig, kan ev utgöra ett hot. Det hade varit en sak om det hade gjorts likadant på ALLA hundar av säkerhets skäl, men när jag vet att min hund särskildes för sin ras gör det mig förbannad! Lyssna på ägaren till djuret är ett tips! Vi uttryckte även en oro för inte bara vår hunds knä utan även hennes höfter, då hon leker vilt, men trots detta röntgades endast hennes knä. Tackar för den snabba vården, men tror att vi i fortsättningen håller oss till en veterinär som ser hela djuret och inte bara en ras.
Underbart hjälpsamma. Tänker verkligen på våra djur.
Trevligt bemötande, men är mycket tveksam till veterinärens utlåtande och rekommendationer. Jag kom igår med min katt, som hade problem med svullet och blödande tandkött. Katten blev undersökt det tog ca 5 minuter, fick en injektion med smärtstillande och jag blev rekommenderad att åka in akut till Evidensia i Höllviken, alternativt Malmö för röntgen, tömning av abscess och eventuell utdragning av tänder. Jag fick även utskrivet smärtstillande. Besöket kostade 1130:-. Efter 25 år som kattägare antog jag att det rörde sig om en infektion. Jag kontaktade en annan veterinär för en "second opinion". Han skrev ut antibiotika. 10 timmar senare är nu abscessen tömd av sig själv, svullnaden har gått ner och tandköttet har normal färg. Katten mår bra och äter återigen torrfoder.
Väldigt professionella och mycket bra vård. Det som gör att jag inte sätter 5stjärnor är priset. Jag har personligen en annan klinik pga priset. Men vården och sättet de tar hand om djuren är mycket bra. Katten här hemma mår mycket bättre efter besöket.
Underbar personal som gör besöket så lugnt och för för både djur och ägare. Min valp Sigge kom in akut, efter första koll i Trelleborg så skickas han vidare till Malmö. Där blev det operation, tarminvagination. Utan besöket i Trelleborg vågar jag inte tänka på vad som hade kunnat hända. Har bara lovord om Trelleborg Djurklinik!
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Evidensia Djursjukvård.

Trelleborg veterinarian

opening hours, reviews, map, satellite view. Evidensia Djursjukvård address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Evidensia Djursjukvård. On this website you can share your comments and experiences about Evidensia Djursjukvård with other people.

to add Evidensia Djursjukvård map to your website;



Similar places near
Veterinären Nära Dig Veterinären Nära Dig 555 meter Mycket trevliga och kunnig personal. Tar god tid på sig och det är en mysig atmosfär....
Gylle smådjursklinik Gylle smådjursklinik 5 km En av de bästa kliniker jag varit på Tack för att ni tog hand om kiwi På allra bästa ...