facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Evidensia Hästsjukhuset Stav

Evidensia Hästsjukhuset Stav

About

Evidensia Hästsjukhuset Stav erbjuder högkvalitativ vård av din häst.

Story

I stora luftiga endamålsenliga lokaler kan vi erbjuda en trygg och säker miljö för din häst. Med modern utrustning kan vi erbjuda alla typer av undersökningar och behandlingar.
Våra erfarna veterinärer (specialister i hästens sjukdomar) arbetar jämsides med veterinärer i specialistprogrammet. Du kan välja veterinär och alltid få träffa "din veterinär" som känner dig och din häst.
Vår nybyggda operationsavdelning är utrustad med senaste moderna teknologin för att tillfredställa våra höga krav avseende aseptik, ventilation och ljus och därmed erbjuda maximal säkerhet för hästen.
Vi kan erbjuda avancerade tandundersökningar utförda av veterinär med full tandspecialistutbildning.
Stationärvårdsavdelningen med 16 platser innebär att vi kan vårda hästar som behöver bo kvar på kliniken för vidare vård/behandling.
Till sjukhuset hör komplett beslagssmedja med anställd hovslagare. Här utförs behandlingar för speciella skador och sjukdomar som fång, hovsprickor, hålväggar, hovbölder och sjukbeslag i samband med hältor. Vi tar även emot föl i samband med fölkorrigering samt hästar för normalskoning.
Vi har även ambulerande hovslagare som kommer ut till ditt stall för att sko hästen på plats.



"I stora luftiga endamålsenliga lokaler kan vi erbjuda en trygg och säker miljö för din häst. Med modern utrustning kan vi erbjuda alla typer av undersökningar och behandlingar.Våra erfarna veterinärer specialister i hästens sjukdomar arbetar jämsides med veterinärer i specialistprogrammet. Du kan välja veterinär och alltid få träffa "din veterinär" som känner dig och din häst.Vår nybyggda operationsavdelning är utrustad med senaste moderna teknologin för att tillfredställa våra höga krav avseende aseptik, ventilation och ljus och därmed erbjuda maximal säkerhet för hästen.Vi kan erbjuda avancerade tandundersökningar utförda av veterinär med full tandspecialistutbildning.Vi har även en stationärvårdsavdelningen med 16 platser."
Address: Stav, 13792 Tungelsta, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-50036060
City: Tungelsta
Zip Code: 13792



related searches:
Reviews
Fick vår häst skodd av en toppenbra hovslagare som heter Gunnar. Superbra service så vi är jättenöjda.
Alltid lika trevligt bemötande oavsett anledning till besök,hovslagare,besök hos vetrinär,hembesök m.m
Flemming själv var OK, men Uselt dåligt bemötande och utebliven behandling. Den där djursjukvårdarens attityd var den värsta jag någonsin har träffat på. En hovslagare som inte kommer eller hör av sig. En hovis som inte har gått fortbildningsblocket för fölkorrigering skickar de. Säger inget och tillfogar en korrekt beställning till att bli felaktig. Aldrig mer. Tacka vet jag Strömsholms mycket kompetenta och lyhörda personal!
Mycket kompetent och trevlig personal som alltid tar väl hand om både häst och ryttare oavsett ärende. Rekommenderas!
Jättetrevliga och mycket kompetenta veterinärer, djursjukvårdare och hovslagare. Vi och hästarna är jättenöjda!
Gick snabbt att få tid och kvällsöppet måndag och tisdag till 20.00. Trevlig och kunnig personal efter vad jag kunde bedöma
Grym service och återkoppling,både före och efter besök...
Jättefint ställe men oj så dåligt bemötande
Comment on this business

to add Evidensia Hästsjukhuset Stav map to your website;