facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Evidensia

Evidensia
Address: Bruksgatan 5 , Eskilstuna 632 20, D, SE
Phone: +46 16 13 70 40
City: Eskilstuna
Zip Code: 632 20


Opening Hours

Monday: 08:00-17:00
Tuesday: 08:00-17:00
Wednesday: 08:00-20:00
Thursday: 08:00-17:00
Friday: 08:00-17:00


related searches: IVC Evidensia, IVC Evidensia wikipedia, IVC Evidensia UK, IVC Evidensia locations, IVC Evidensia owner, IVC Evidensia practices, IVC Evidensia logo, IVC Evidensia login
Reviews
Vi är jättenöjda med våra besök! Trevligt och proffsigt bemötande och ni tog väl hand om vår gamla tibbegubbe Eddie som instämmer med en svansvift!.
Otroligt erfarna och snälla personal. Den enda kliniken som jag vänder mig till när det gäller min katt Gucci. Han hade problem med urinstenar och var förstoppad och nu han mår mycket bättre. Stort tack till alla djurpersonal och veterinären. Ni är Grymma!
Supertrevlig personal som bemöter väl. Just idag en personal som gav godis utan att fråga och det gillar inte jag men i övrigt inget att klaga på.
Har fått den hjälpt jag behövt för mina djur. Så har inget att klaga över
Veterinärbesök är sällan kul men vi är så glada att ni finns och kan hjälpa när behovet finns
Så mycket omtanke o de stannade kvar efter 17 för att ta emot oss då sonens 19 åriga katt dog plötsligt.
ja det är vell bra men dyrt tycker jag mot anndra veterinärer det är tillräckligt dyrt enndå som strömsholm ungefär det vet vell dom flesta vad det kostar!
Mycket trevligt och proffsigt bemötande. Hjälpsam personal som svarade på alla "dumma" frågor med ett leende.
Fantastiskt bemötande och bra hantering av djuren. Kändes tryggt
Det var första gången som jag besökte Evidensia med min kissemiss. Personalen var väldigt hjälpsam. Vi träffade en trevlig veterinär Saxon var lugn hela tiden han fick en spruta för katthosta och veterinären lyssnade på hjärtat och tittade på hans tänder. Vi var väldigt nöjda med besöket när vi gick därifrån blir automatiskt kallade för ett nytt besök om ett år det tycker jag är en bra service.
Comment on this business

to add Evidensia map to your website;