facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Exacta

Exacta

About

Logistikpartner med grym förmåga att skräddarsy trygga logistiklösningar. Tredjepartslogistik som skapar frihet helt enkelt.



"Exacta är en flexibel logistikpartner som specialiserat sig på kundanpassade och leveranssäkra lösningar inom tredjepartslogistik. Oavsett storlek på ert företag så skapar våra logistiklösningar frihet för er att fokusera på kärnverksamheten.Vi förfogar över stora egna lager på ca. 7 000 pallplatser i ändamålsenliga och tempererade lokaler. Lagret är anpassat för olika typer av artiklar, stora som små, allt ifrån nyckelringar till spalock. Självklart är lagret säkerhetsklassat och vi har även goda möjligheter att lagra produkter med speciella krav som t.ex. brandfarliga varor.Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa till att skräddarsy er logistiklösning."
Address: Lundåsvägen 10, 76330 Hallstavik
Phone: 0102074500
City: Hallstavik
Zip Code: 76330



related searches:
Reviews
Alltid någon där för att hjälpa till när jag kommer och lämnar eller hämtar gods
Lätt att stanne och backa intill ladtkaj
Översatt av Google Jag använder Exacta som support och upplever hela tiden väldigt långsamma svarsfrekvenser och låg kundsupport. Det har mer än en gång varit problem med rapporter, korrekta volymer som orsakat en kontinuerlig osäkerhet om att rätt verksamhet och fakturor bedrivs. Original I use Exacta as support and constantly experience very slow responses rates and low customer support. There has more then once been problems with reports, accurate volumes causing a continuous uncertainty that the right operations and invoices are conducted.
Översatt av Google Utmärkt betjäning Original Loistava palvelu
Comment on this business

to add Exacta map to your website;