facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Expressgrillen

Expressgrillen
Address: Eskilsvägen 1, 13643 Handen
Phone: 08169902
City: Handen
Zip Code: 13643


Opening Hours

Monday: 10:00 - 23:00
Tuesday: 10:00 - 23:00
Wednesday: 10:00 - 23:00
Thursday: 10:00 - 23:00
Friday: 10:00 - 01:00
Saturday: 11:00 - 01:00
Sunday: 11:00 - 23:00


related searches: Pivaz Willingen, Pizza Lieferservice Willingen, Express grill Willingen Speisekarte
Reviews
Min flickvän beställde kebabrulle precis. Rätt god men så snålt! Så liten kebabrulle! Helt sjukt. aldrig sett sån liten kebabrulle
Extremt bra kebab, saftig och bra. Kebaben har smaker av saffran men också en väldigt ”köttig” smak. Detta stället är billig och väldigt väldigt gott, rekommenderar detta! Hade gett 5 stjärnor men två gånger har det glömt en vara i min beställning! Annars så är det top notch.
Väldigt god mat, bland den bästa kebab jag har ätit. Trevlig personal. Rekommenderar ett besök.
Jag älskar att man får maten uppdelad i separata lådor, trevlig personal även om de hade svårt med svenskan och inte riktigt förstod vad jag ville ha. Superfräsch sallad, lite snålt med sås, men vad fan. 4/5
Liten grill med trevlig personal och maten vi fick var riktigt god. Över förväntan. Kommer definitivt åka tillbaka och testa en annan maträtt. Stora bra portioner, bra kryddning.
Fantastiskt god Shishkebab, med goda såser till. Åt alltid vanlig kebabb tidigare men när man väl provat deras Shishkebab är det omöjligt att välja något annat. Alltid lite för mätt när man åker därifrån. Trevlig personal.
Riktigt snabbt! Riktigt gott! Riktigt prisvärt med stora portioner!Mat: 5/5
Menyn är tema Mellanöstern. Trevliga grabbar som serverade bra krubb. Kändes som prisklassen var lägre än normalt. Lite trångt om man vill äta på plats. Upplägget på maten var omsorgsfullt upplagt och det sägs att man äter lite med ögonen. Kärleken till Upplägget på tallriken höjde känslan. Mycket bra!
Alltså deras kebab va super!!
Bästa och godaste kebaben i Stockholm när man kommer på besök från Uppsala. Jag rekommenderar kyckling kebab med bulgur ;-. Trevlig personal också, Majed som är i kassan är Kung , han vet alltid vad som är gott och kan läsa tankar vad man vill ha.
Comment on this business

to add Expressgrillen map to your website;