facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Eye Clinic

Eye Clinic

About

Sveriges modernaste ögonklinik.
Eye Clinic är ett helt nytt koncept, där ögonläkare och optiker samarbetar.
Vi tar hand om hela din ögonhälsa, allt från körkortsintyg och glasögonrecept till kirurgiska ingrepp, både privat och via landstinget.

Story

Eye Clinic är en av Sveriges mest avancerade mottagningar och ett helt nytt koncept, där ögonläkare och optiker samarbetar.
Vi tar hand om hela din ögonhälsa.

Vi har helt skalat bort glasögon ur vårt sortiment och koncentrerar oss istället på att tillhandahålla bred och djup kompetens.
Vi arbetar med den senaste behandlingstekniken, kontaktlinser och speciallinser för att korrigera alla sorters synfel. Vi är även en ögonläkarmottagning med medicinsk specialist kompetens.

Vi tar hand om hela din ögonhälsa, allt från körkortsintyg och glasögonrecept till kirurgiska ingrepp, både privat och via landstinget.

Eye Clinic i Värnamo var den första privata kliniken i Jönköpings län som blev godkända som ett alternativ inom ögonvårdvalet.
Genom vårdvalet väljer du själv vilken klinik/ögonmottagning som ska ta hand om din ögonhälsa.

Till oss kommer du enkelt genom att be din vårdcentral, ögonläkare, din optiker eller våra optiker om en remiss. Du kan även komma till oss privat eller via ditt försäkringsbolag.



"EYE CLINIC en ny typ av optiker och ögonmottagning. Vi tar hand om hela din ögonhälsa, allt från synundersökningar och kontaktlinser till kirurgiska ingrepp.Optiker: Vi har helt skalat bort glasögon ur vårt sortiment och koncentrerar oss istället på att tillhandahålla bred och djup kompetens. Vi arbetar med den senaste behandlingstekniken och kontaktlinser och speciallinser för att korrigera alla typer av synfel och är dessutom en ögonläkarmottagning med medicinsk kompetens.Sjukvård: Genom vårdvalet väljer du själv vilken ögonmottagning som ska ta hand om din ögonsjukdom. Till oss kommer du enkelt genom att be din vårdcentral, ögonläkare eller optiker om en remiss. Du kan även komma till oss privat eller via ditt försäkringsbolag."
Address: Flanaden 5C, 33130 Värnamo
Phone: 010 244 18 00
City: Värnamo
Zip Code: 33130



related searches:
Reviews
Jag har bara gått att säga om Eye Clinic trevlig personal, omhändertagande, provsiga . Bästa personal.
Kliniken Rekommendears till det bästa. Jag har gjort starr op. På båda ögonen och känner mig mycket nöjd Var på sista kollen idag 1a mars och Chefen själv gjorde undersökningen, allt gott enligt plan. Min upplevelse av Eye Clinic är mycket positiv utöver en det vanliga. Jag kommer från Kronobergs Län och enl. Vårdgarantin hittade Eye Clinic. Varför är jag mer än nöjd, när jag kom in i entrén så fick jag ett mycket väl mottagande och med glimten i ögat och en räv bakom örat....det blev ett Tjosan Tjosan men med ett Allvar som visade sig med tillit, empati, moral och civilkurage. Heder och ära till all personal Och det firar jag med Trumpet fanfater och Kanondaluter. // Bert Ove Orvnäs
Trevliga ställe och duktig personal 10/10 Helt perfekt .
Comment on this business

Directions to Eye Clinic with public transportation


Värnamo Centralplan 50 meters
53
Värnamo Lasarettsgatan 150 meters
202
242
248
270
273
500
Värnamo Kyrktorget 230 meters
53
Värnamo station 260 meters
133
242
248
270
273
275
51
52
53
873
Krösatåg
SJ Regionaltåg
Värnamo Finnvedens Gymnasium 310 meters
202
248
270
273
275
52

Reviews, get directions and contact details Eye Clinic.

Värnamo ophthalmologist

opening hours, reviews, map, satellite view. Värnamo värnamo optician location, how can i go. Eye Clinic address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Eye Clinic. On this website you can share your comments and experiences about Eye Clinic with other people.

to add Eye Clinic map to your website;



Similar places near