facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fäboden

Address: Sälen
City: Sälen



related searches: Fäboden clothing, Fäboden kaniner, Djurfavoriten
Similar places near
Wasavägen 10 Lindvallen Sälen Wasavägen 10 Lindvallen Sälen 421 meter http://www.wasavagen.se Ett exklusivt boende i Lindvallen Sälen.
GuMo Stugor i Sälen GuMo Stugor i Sälen 5 km Ska försöka säga detta snällt, vi är extremt besvikna på gumos hantering av vårt besö...
Stugan i Sälen Stugan i Sälen 8 km Att hyra charmig stuga i Sälen, nära backar och andra bekvämligheter, uthyres! 3 sovr...
Slogstigen Fjällstuga, Sälen Slogstigen Fjällstuga, Sälen 12 km Hyr vår mysiga fjällstuga med gångavstånd (1050 m) till liftarna i Tandådalen.
Grytstigen 1 Grytstigen 1 12 km Ski Lodge för uthyrning 12 bäddar
Joängets Våffelstuga, Hundfjället Joängets Våffelstuga, Hundfjället 13 km 9/2-2021 besökte vi denna våffelstuga. Våfflorna var gudomliga och stugan var supermy...
Reviews
En fin, prisvärd och autentisk djur& tillbehörbutik som har ett stort varierat och billigt utbud av allt möjligt som rör smådjur. Tyvärr lite långa köer, men sånt kan ju inte de rå för.
Mysigt, stort utbud av burar, trevlig personal och välskötta djur.
Dom har det mesta för husdjursbehoven i en väldigt härlig rustik miljö och personalen är både trevliga och hjälpsamma, jag skulle absolut rekommendera dom om du letar efter något till dina husdjur.
Vi köper alltid allt vi behöver till våra djur hos dem. Och även djuren är köpta där. Väkdigt mysig affär med bra produkter och väldigt fint bemötande.
Bra kunnig personal och bra utbud av både burar, tillbehör och foder.
En väldigt trevlig butik. Stort utbud och trevlig personal.
Inom denna genre är nog denna butik i topp! Bra sortiment, kunnig personal och hjälpsamma.
Bra sortiment Dyrt hö
Stort utbud till ok priser.
Comment on this business

to add Fäboden map to your website;