facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fållökna

Address: Skebokvarn
City: Skebokvarn


Reviews
Ett lugnt och trevligt ställe inte allt för långt ifrån storstaden. Huset är ganska slitet men inte på ett äckligt vis utan bara lite gammalt. Bra mat bjuds det på nere i matsalen och det är ett perfekt ställe för promenader, fiske, bad och bara relaxa. Prisvärt helt klart.
Var på ett guidat studiebesök- en guidad utflykt- till Follökma.Guiden Adam gjorde en fantastiskt guidning, som började med en histotiebeskrivning av Follökna säteri/gård .Sedan fick vi gå runt i huset och bla titta på de olika sovrummen,kaffe I trädgården för att sedan gå ut på Stillhetens ö med Adam som kunnig och pedagogisk guidad.Adam visade och berättade och delade med sig av sitt kunnande och sitt intresse.Visade på den 400 -åriga eken vid öns kapell, olika örter och blommor, som fanns på äldre tiders betesmarker och ängsmark.Vi gick till grillplatsen,där vi åt vår medhavda matsäck, och där Adam bjöd på 'medveten närvaro", Vi ombads att stänga av våra mobiler, vara stillsamma och tysta och gärna blunda i några minuter och bara känna in lugnet och naturen. Fantastiskt att vara stilla och tyst tillsammans med 15 andra människor i naturen.Via badplatsen -20 gr varmt i vattnet. -återvände vi till det gula huset .Enligt Adam =Stillhetens ö - högt naturvärde och hög artrikedom. En helt fantastisk naturupplevelse, berikande med all kunskap som Adam delade med sig av.Men Adam uppmuntrade också till dialog om växter och djur och natur och miljövård och klimatvård.Tack Adam och Vänföreningen Follökna .
Fint läge i Nedingen, men verkar helt övergivet. Öde. Vildvuxen tomt, bryggan till ön nästintill obrukbar. Ger ett sorgligt intryck, tyvärr.
Mysigt boende med nära till naturen. Dock lite slitet för att få högsta betyg. Men ur prisvärdhetssynpunkt är det en fullträff.
Stort hus, många bäddar men slitet.
Mysig plats för läger el endagsutbildningar! Ligger vid sjön o herrgårdsboende.
Väldigt trevligt ställe, vackert som få på sommaren.
Fint hus på utsidan, mindre fint i sovrummen, ett riktigt spökhus! Bra personal.
Otroligt vacker natur, måste upplevas
Vacker plats, enkelt men fint boende och god mat!
Comment on this business

to add Fållökna map to your website;