facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fältgruppen Alingsås

Fältgruppen Alingsås

About

Fältgruppen träffar och pratar med ungdomar på skolor, fritidsgårdar och andra allmänna platser i kommunen.

Story

När du inte vet vem du ska vända dig till - kontakta Fältgruppen

Vårt arbete bygger på att träffa och tala med ungdomar på skolor, fritidsgårdar och andra allmänna platser i kommunen. Vi finns tillgängliga både på dagtid och kvällstid för att på olika sätt hjälpa och stödja Alingsåsungdomar att ha en så bra vardag som möjligt. Om du har små eller stora bekymmer finns vi för dig och lyssnar på det du vill prata om. Vi känner även andra bra vuxna som kan vara till hjälp.

Är du orolig för din kompis eller kanske du som förälder anar att ditt barn eller någon annans barn råkat i någon typ av problem. Prata med oss, vi kan ofta hjälpa till.

Du som är mellan 13 och 20 år och som varit utsatt för ett brott, kan kontakta oss för att få hjälp att bearbeta dina upplevelser. Vi kan även erbjuda annan praktisk hjälp, till exempel att förbereda dig inför en eventuell rättegång.

Fältgruppen är en del av socialtjänsten och har ett nära samarbete med skolor, fritidsgårdar, polis och andra ungdomsaktörer. När du inte vet vem du ska kontakta – ta kontakt med oss.

Föräldrar och andra vuxna kan prenumerera på vårt nyhetsbrev "Fältgruppen informerar". Skicka din e-postadress till oss så får du automatiskt nästa utgåva per e-post.

Address: Östra Vattugränd 4, 44130 Alingsås (commune)
City: Alingsås
Zip Code: 44130


Comment on this business

to add Fältgruppen Alingsås map to your website;