facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fåraherdens Lammprodukter HB

Fåraherdens Lammprodukter HB

About

Fåraherdens lammprodukter HB ägs och drivs av Lotta Wallberg och Hans Bruun på Onsängs gård, Ljusdal samt Lisa Thorén på gården Nylandet, Korskrogen.

Story

Fåraherdens lammprodukter är ett lokalt företag i Ljusdals kommun, bestående av två lammproducenter som samarbetar för att skapa en hållbar lammverksamhet.

Vår affärsidé är att tillvarata så mycket som möjligt av de lamm vi producerar genom förädling och försäljning av lammprodukter. Våra får och lamm är kravcertifierade.

Hos oss kan du beställa lammlådor bestående av helt eller halvt lamm, lammfärs, ytter och innerfileér, lammkotletter, stekar, bogar m.m. Missa inte våra omtyckta smörgåskorvar med smak av vitlök eller örter. Eller varför inte prova på våra mycket omtyckta ölkorvar.
Vi säljer även lammskinn.

Fåraherden kan du handla av på någon av de många marknader och mässor som vi finns på, eller direkt av oss på våra gårdar (ring innan så vi är hemma).

Address: Onsängs gård, 827 91 Ljusdal
Phone: 070-3710960 eller 070-6750356
es.gnasno@attol relle un.snedreharaf@asil
City: Ljusdal
Zip Code: 827 91


Similar places near
Ica Supermarket Åsen Ljusdal Ica Supermarket Åsen Ljusdal 8 km ICA Supermarket Åsen ligger vid Verkstadskolevägen Ljusdal.Butiken har bra varor. Fin...
Comment on this business

to add Fåraherdens Lammprodukter HB map to your website;