facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Färggrossen AB

Färggrossen AB

About

I vårt lager finns allt som krävs för det moderna måleriet och lite till. Vi levererar till butiker och målerier över hela Sverige. Välkommen du också!

Story

Det finns många bra anledningar till varför allt fler färgbutiker, målare och andra yrksemän i södra Sverige väljer Färggrossen i Nybro, en av Sveriges största små grossister, som sin leverantör. Snabba och säkra leveranser ur vårt breda sortiment med ett stort antal ledande varumärken är naturligtvis en utmärkt början. Att du dessutom alltid kan lita på vår höga servicemoral är en fördel som underlättar ditt jobb en hel del. Vi vill att varje kund ska känna sig mer än nöjd – varje gång.



"Det finns många bra anledningar till varför allt fler färgbutiker och målare i Sverige väljer Färggrossen i Nybro, en av Sveriges största små grossister.Snabba och säkra leveranser ur vårt breda sortiment med ett stort antal ledande varumärken är naturligtvis en utmärkt början. Att du dessutom alltid kan lita på vår höga servicemoral är ju en fördel som underlättar ditt jobb en hel del.Vi vill gärna att varje kund ska känna sig mer än nöjd – varje gång."
Address: Tegelvägen 2, 382 92 Nybro
Phone: 048148580
City: Nybro
Zip Code: 382 92



related searches:
Similar places near
NM-Måleri AB NM-Måleri AB 3 km Hög service och kunnig personal
Reviews
Väldigt snabba på att svara. Bra priser. Egen turbil. En frisk fläkt i rutten branch. Det finns hopp om industri- Sverige! Rekommenderas!
Trevlig personal
Comment on this business

to add Färggrossen AB map to your website;