facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Färjekön Nynäshamn

Address: 149 30 Nynäshamn
City: Nynäshamn
Zip Code: 149 30


Similar places near
Destination Gotland, Nynäshamn Destination Gotland, Nynäshamn 58 meter Detta är en sida för vår terminalen i Nynäshamn. Destination Gotlands officiella FB-...
Nynäshamns Terminal Nynäshamns Terminal 213 meter Det är bra allt funkar smidigt
Nynäshamns Hamn Nynäshamns Hamn 254 meter Trevligt hamn med några mysiga restauranger.
Nynäshamns hamn Nynäshamns hamn 410 meter Nynäshamns hamn är Stockholms Hamnars sydligaste hamn. Härifrån går färjor till Gotla...
NSS Nynäshamns Segelsällskap NSS Nynäshamns Segelsällskap 1 km Hade ett möte i deras lokaler...gillar det mycket...fin utsikt...trevlig inredning.
Stockholm Norvik Hamn Stockholm Norvik Hamn 4 km Automatiskt, fjärrstyrt, effektivt.
Reviews
Enda sättet att ta cykel till Gotland. Dom säger att man ska vara där minst 40 minuter innan men cyklister får nästan alltid vänta till sist och slumpen verkar avgöra om du kommer av först eller sist - var där 20 minuter innan, du har inget för att stå och glo.
Om du anländer tidigare än 1,5 timme på färjan Nynäshamn - Rostock finns lastbilsparkeringen här: 58.907550,17.955140 Du kan stå där hur länge du vill. Toaletten finns i närheten. Leta inte efter registrering, allt är stängt överallt. Det tar 1,45-1,5 timme att komma till grinden för registrering. Det finns ingen anledning att byta ut en elektronisk biljett mot en pappersbiljett. Lastfartyget Eliana Marino är gammalt. Bullret från den är som att åka på en sovjetisk järnväg. Mata 3 gånger. Mat är normalt, till och med mycket. Standardhytter. Inget speciellt. Det finns varmvatten. det finns inget internet. Seglar i ca 20 timmar. Om du står här länge, tänk då på att det går ett tåg till Stockholm som är nästan i närheten. För ukrainare, i augusti 2022, var resan i Sverige fortfarande gratis med ett ukrainskt pass. Och så någonstans 5 euro. Lycka till allihopa. Gilla om det är användbart.
En trevlig färja, rena stugor, allt är välorganiserat. Du kommer att meddelas via SMS när incheckningen börjar och du bör vara redo. Det finns en butik ombord. Du kan också sitta ute på däck och titta på landskapet och havet. Maten är riktigt bra för en färja. Våra barn älskade fish and chips.
Färjan Nynäshamn - Visby, som avgår från samma terminal, erbjuder bra service.
Ganska bekvämt, även om fartyget är äldre, men besättningen är professionell och bekväm. Stugan är ren. Maten kunde vara bättre, men den motsvarar fartygets ålder. Bra segling och annars är allt bra!
Trevlig stad. Färjan till Rostock är fantastisk. Personalen mycket vänlig och hjälpsam. Att resa med husdjur är bra här. Om jag måste resa med våra två katter så bara denna färja och spara mig km med bilen. Det som är lite irriterande är avkommorna. Vissa familjer blandar ihop detta med dagis.
Rent, vackert. Personalen talar flera språk. En vacker strandpromenad varifrån du kan titta på den ankommande eller avgående färjan. Ett sevärt skådespel! Bilder på bakgrunden av färjan är fantastiska!
En liten färja med italienskt register och en besättning. Totalt 6 dubbelhytter för förare 12 lastbilar. 20 timmar enkel resa.
Bästa sättet att ta sig till Sverige om man vill längre norrut, avslappnad överfart, jättetrevlig personal, god mat.
Mycket vänlig besättning, stuga också bra med en hund. Gärna igen...
Comment on this business

to add Färjekön Nynäshamn map to your website;