facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Färna Herrgård & Spa

Färna Herrgård & Spa

About

Färna Herrgård, mitt i Sverige för effektiva möten, romantisk weekend, sköna lata spadagar, fest och bröllop

Story

Upplev kontrasten mellan herrgårdssalongen och bergslagsnaturen.
Njut av mat lagad på råvaror från våra nära bönder och den egna trädgården och
sjunk ner i ett varmt bad under bar himmel efter en tur i svampskogen.
Oavsett om du kommer med jobbet eller i goda vänners lag vill vi gärna dela med oss av vår Bergslagspärla.

Välkommen att dela Färnakänslan.



"Anrikt herrgårdsboende med prisbelönt mat och ett välutrustat spa. Utanför vår vackra trädgård och ekologiska odling väntar en sagolik natur med Bergslagens trollskogar och vilda djurliv. Hos oss får du både lugnet, lyxen och det där genuina och jordnära som vi människor behöver. Färna Herrgård & Spa är även fullt utrustad för konferens, både små och stora möten upp till 120 personer."
Address: Färna herrgård 1, 739 70 Skinnskatteberg
City: Skinnskatteberg
Zip Code: 739 70



related searches: färna fisk, farna herrgard and spa, loka brunn, färna herrgård bröllop, färna spa, sätra brunn
Similar places near
Reviews
Jag och min man hade en helt fantastisk vistelse. Super mysig och serviceminded personal. Riktigt god mat där kombinationen av olika smaker man normalt inte vågat sig på men det överraskade positivt. Himmelsk sömn utan att vakna upp med ryggont och lugnt och skönt spa att koppla av i. Hade önskat att spat var öppet lite längre än till 22. En timme till hade räckt för vår del men kan inte hitta något negativt med vistelsen alls så fem stjärnor från oss.
Skriver sällan recensioner men nu blir det ett måste. Jag och frun tog en Färna helg, så fantastiskt bra! Jättetrevlig personal som var så välkomnande och serviceminded. Afternoontea var jättemysigt och middagen var något av det finaste och godaste vi ätit. De rekommenderade vinerna passade utmärkt. Hemtrevlig och lugn miljö i en jättemysig omgivning. Tack för en fantastisk helg. Vi kommer garanterat tillbaka!
Spa delen var en riktigt positiv upplevelse. Bra behandlingar, bad, bastu, träningsmöjligheter helt super. Tre rätters lunchen vi åt idag kunde vi lika gärna ha varit utan! Gör om och gör rätt! Hade jag fått detta på restaurang hade inte jag betalat för det. Dessutom stressigt när personal for omkring och letade tomma tallrikar! Det höga betyget beror på spa upplevelsen!
Herrgård belägen i mycket fin gammal bruksmiljö, med ett mycket lugnt läge. Flera av rummen är nyligen renoverade, med gammal charm och ordentligt ljudgenomsläpp från korridoren… bevarad. Både afternoon tea och middag håller hög ambitionsnivå och är omsorgsfullt tillagad och presenterad. Lokal prägel på menyn med dig exempelvis bär från egna odlingar och vilt från skogen. Stort plus för ett elljusspår i direkt anslutning till herrgården!
Det kan vara den bästa lunchen jag någonsin ätit. Det var likt de bästa fine dinning middagarna. Superbt balanserade smaker och trerätters till en tredjedel av det pris det egentligen skulle kunna vara värt.
Vårt tredje besök på Färna och vi var lika nöjda igen. Bra , trevlig och proffsig personal. Maten och vinpaketet mycket välkomponerad. Vi kommer tillbaka mvh Anders och Jaana. Ps. Vi bodde i nybyggda gemaket vilket var super fräscht. Rekommenderas.
Mycket trevlig miljö och fantastisk mat. Lite sliten Spa avdelning dock. Extra stjärna till Maria och Nils som serverade middagen 9/9.
Så vacker natur o herrgård. Trevlig personal i spa avdelningen. Provade Färnas egna svartvinbärs dryck o mackan med kyckling o gorgonzola ost så gott. Var där en söndag så lagom mycket folk.
Dagspa tillsammans med mamma. Lagomt med folk, mycket trevlig och hjälpsam personal, fantastisk behandling.Tjänst: 5/5
Jag har nyligen varit på konferens med mitt jobb och måste säga att jag är mycket missnöjd. Hovmästaren/servitörens bemötande under middagen var under all kritik, oförskämt, hånade och redigt otrevligt. Skäller ut mina kollegor för att dom inte hört vad han sagt, försöker sen skämta bort det med att håna. Fortsätter sen med att på ett otrevligt sätt säga åt de som började med efterrätten när den serveras. Skulle visst titta på den i 5-10 minuter innan rabarbersåsen eller vad det var skulle hällas på. Lunchpersonalen däremot var mycket trevlig och serverade med ett leende. Jag måste också säga att jag bara hört gott om maten innan jag nu varit där hade därför kanske lite höga förväntningar. Min förväntningar grusade rejält tyvärr. Och jag vart långt ifrån mätt då mycket fick lämnas kvar på tallriken. Kommer inte satsa på att åka dit igen mer än för en promenad i vacker miljö.
Comment on this business

to add Färna Herrgård & Spa map to your website;