facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fa-Trailer Mariestad-Ifor Williams

Fa-Trailer Mariestad-Ifor Williams

About

Vi erbjuder säkerheten och komforten från Ifor Williams trailers och STX hästbilar från Kingsröd traiding. Öppet tis. och tors 10-16 + alla dagar efter ö.k

Story

Din Ifor Williams leverantör i Skaraborg.

Det är vår passion för hästar och vår önskan att dessa skall färdas så säkert som möjligt som gjort att just vi vill kunna erbjuda fler möjligheten att äga en Ifor Williams Trailer. Hos oss finner du ett komplett utbud av vad som kanske är de säkraste trailers som idag rullar på vägarna och självklart kan ni köpa hela Ifor Williams breda utbud av trailers hos oss, inte bara häst trailers.

Varmt välkomna till oss på FA-Trailer.



"Sveriges bredaste utbud av hästtransportfordon upp till 26 ton. Jätte utbud av trailers och specialvagnar. Generalagenter för Nugent trailers och Sverige agent för Clear Round hästtransporter. Alltid 5 års garanti på bromsade trailers och släp. Du finner även märken som Henra, Reko och Fautras hos oss och hästlastbilar från vårt egna varumärke Faxe och hela utbudet av Clear Rounds bilar.Specialbyggen efter önskemål är vår specialitet, se hemsida för mer info."
Address: Storegården 2, 542 92 Mariestad
Phone: 0501601919
City: Mariestad
Zip Code: 542 92



related searches: Fa trailer mariestad ifor williams review, Hästlycka Hästar till salu
Similar places near
Maskin & Industriservice Väst Maskin & Industriservice Väst 5 km Service, Reparation, ombyggnation och underhåll av maskiner som används inom industri...
Klockan Ur & Guld Klockan Ur & Guld 9 km Nuvarande ägare har drivit butiken i Mariestad och på webben sedan 2017-10-01.
Mobilit Mobilit 9 km Så tacksam att hitta denna mobilreparatör lokalt, så jag slapp den stora utgiften att...
Lundgruppen Skadecenter Lundgruppen Skadecenter 10 km Trots att smärre problem uppstod, så fixade grabbarna och tjejerna det till full till...
Reviews
Jag köpte en helt ny B-hästbuss av FA-trailers Andreas Forsström för några år sedan som inom kort visade sig ha flera fel på påbyggnaden vissa allvarliga som att material till dörren bak bågnade ut, dörren blev skev/svårstängd, lämmen in till hästdelen kanade åt hö och la sig snett/svårtstängd, efter 3 lagningsförsök av icke fackmässigt utförande där fel kvarstod, föreslog jag en annan lösning, men då var det helt tyst. Det blev till att bekosta advokat och lämna in en stämningsansökan till Skaraborgs Tingsrätt. Fanns även andra fel.Och jo, det är den som säljer som ska vara behjälplig med kundkontakt vid reklamation.
Trevlig Jul och Hjulmarknad och provkörning av motorcyklar och 4hjuling. Trevlig personal och utmärkt service. Nöjd med köp av transport. gott fika!
Mycket trevligt bemötande. Snabb å smidig affär! Jätte nöjd med mitt nya Ifor Williams släp
Kunnig och trevlig personal.... Har ett stort och varierat utbud hemma. Man blir inte besviken
Ett ställe för den som är ute efter ett gedigen släp. Trevligt bemötande
Vi köpte vår HB511 av FA-Trailer. Snabb leverans och fantastisk service!
Väldigt trevligt bemötande
Bra info om hästlastbil och släp
Trevlig och kunnig personal
Översatt av Google Det bästa företaget att köpa släp. Framgång och allt gott! Original The best company to buy trailers. Success and all the best!
Comment on this business

to add Fa-Trailer Mariestad-Ifor Williams map to your website;