facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fabelbar

Fabelbar

About

För kontakt: [email protected]



"Fabelbar - en bar i Aspudden"
Address: Hägerstensvägen 132, Hägersten, Stockholms Län, Sweden
City: Hägersten



related searches: VÅR PIZZA
Similar places near
Restaurang Parma Restaurang Parma 3 km God mat och god dryck man märker direkt på att kocken köper in de bästa av de bästa d...
Reviews
Jättetrevlig kvarterskrog med bra prisläge. Betyget är satt utifrån att det är en nästan vegetarisk restaurang jag vill ju gärna ha lite kött. Mycket trevlig personal. Bra utbud av öl t ex landsorts lager på fat
Mat: 3,7. Service: 3,9. Lokal: 4. Väldigt mysig liten restaurang, med enkla men vällagade och ambitiösa smårätter. Väldogt goda vegetariska rätter till vettiga priser och en baskisk ostkaka att dö för. Stämningen och lokalen är enkel och charmig. Det är inget flådigt ställe, men känns ändå lyxigt i sin enkelhet. Har även uteservering. Något underbemannat vid tillfället men väldigt trevlig personal. Kommer absolut igen.
Litet, gemytligt ställe med god mat. Trevlig stämning och hon som serverade oss var jättetrevlig. Kan verkligen rekommendera.
Brukar inte skriva recensioner men kan inte låta bli. Tar man 70-100kr för en öl häller upp den frpn en flaska/burk måste servicen vara exeptionell... Vi tog 2 drinkar och ett glas vin som tog 45min att få serverat, notan gick på 360:- och förutom det trevliga samtalet med servitrisen i 30 sekunder som för övrigt agerade bartender och inte kunde svenska ärligt talat vafan?.
Mysigt och trevligt. Alltid glad personal och bra mat och dryck. Mat: 5/5
En härlig restaurang med varierande smårätter på menyn. Trevlig och service inriktad personal. Prisvärd
Otroligt trevligt bemötande, fantastisk atmosfär, kunnig, hjälpsam och snäll ägare som tar hand om sina gäster. Väldigt mysig inredning. Gott vin och mumsiga tacos med kantareller. TOPPKVALITET.
Fantastiskt litet krypin. Populärt och efterlängtat ställe med personlig prägel och magnifik mat.
Väldigt mysigt. Väl utvalda smårätter och viner. Gott, bra koncept. Jättetrevlig personal. Man känner sig välkommen. Rekommenderas!
Trevligt att sitta i solen, trots mkt trafik. Av jordärtskockan kunde man vänta sig mer: mjukare inuti, bättre tvättad innan grill och metsyra. M. Servicem var för långsam.
Comment on this business

Directions to Fabelbar with public transportation


Aspudden 50 meters
153
161
191
907
Aspudden 60 meters
Aspudden T-bana 60 meters
Aspudden 60 meters
153
161
191
907
Aspudden 60 meters
13
14

to add Fabelbar map to your website;