facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fafa's Odenplan

Fafa's Odenplan
Address: Upplandsgatan , Stockholm 111 24, AB, SE
City: Stockholm
Zip Code: 111 24



related searches: Fafa's restaurant, FAFA company
Similar places near
Maxos Maxos 1 km Mysigt ställe med bra service men tyvärr, det kompenserar inte för dåliga råvaror. Br...
Malmø Malmø 1 km Riktigt bra falafel rulle. Tog varianten med halloumi sticks. Bra smaker
Elli's Falafel Elli's Falafel 1 km En av dem godare falafeln i stan. Lite dyrare i prisklass, men det tillkommer en bröd...
Çok Çok 2 km Gott o grymt Service super Maten underbar och väldigt gott
Falafelbaren Falafelbaren 3 km Mycket trevlig falafelställe en av de bättre i Stockholm och ute i världen kan jag ty...
Burgerian Falafel & Grill Burgerian Falafel & Grill 3 km Schysst litet hak. Rimliga priser med en vänlig ägare.
FLFL Levantive Kitchen FLFL Levantive Kitchen 4 km Hittills kan jag inte riktigt ge en ordentlig recension på maten för har spenderat 40...
Falloumi Falloumi 4 km Trevligt hak! Bra feeling, härlig atmosfär och riktigt sjysst falafel! Lite svårätit ...
Reviews
Beställde meze tallrik som var väldigt god. Gick väldigt snabbt att få min mat. Fräscha råvaror. Krispig och saftig falafel. Auberginen var ljuvlig. Min kompis tog pitan och upplevde den som torr. Min rekommendation är därför att köra på mezen.
Tyvärr det värsta jag varit med om. Ville verkligen ge stället en chans då jag bor i närheten men detta var under all kritik. Ingen mat levde upp till beskrivningen i varken i smak eller utseende. Vår mat kom i omgångar av en oerhört oengagerad personal som sedan slog sig ner vid bordet bredvid och åt sin egen mat. Varken ett ”varsågod” eller ”hej då” gjorde att man kände sig oerhört icke välkommen. Stället har ingen musik så ljudet av tystnad passar någon som verkligen är trött på livet. Gör er själva en tjänst och hoppa detta ställe. Ge det ett halvår och låt dem få ordning på stället.
Riktigt bra falafel! Saftig, mycket smak och bra tillbehör. Missa inte grillad blomkål med tahini. Rekommenderar ett besök.
Helt klart en av Odenplan med omnejd bättre falafel. Riktigt fräscha råvaror o tillägget av chili i pitan skapade bra edge. Trevlig personal! Lite snabbare servering o det hade varit 5/5
Ätit här två ggr en gång på plats och en gång hemleverans med Wolt. Det märks att dom är nyöppnade och dras med barnsjukdomar men anar en stark potential. När jag åt på plats var vi lika många kunder som personal 3 och 3 men ändå tog det 20 minuter att få maten vilket är snudd på oacceptabelt för en snabbmatsrestaurang. Maten i sig gottgjorde det hela dock. När man, som jag, bott i Mellanöstern ett par år så vidgas vyerna runt hur falafel egentligen ska smaka och detta var den absolut den bästa falafel jag ätit I Sverige - t o m bättre än min tidigare favorit Maxos på Kungsholmen eller hypade MOAS. När jag beställde hem strulade dom lite igen men gottgjorde med gratis dricka och några 2-för-1 rabattkuponger plus en gullig lapp där de beklagade strulet och lovade bättring. Maten grym, viljan och hjärtat finns där, finslipar dom logistiken mellan kassan och restaurangen så blir detta en femma.
Riktigt bra falafel med halloumi i pitabröd tillsammans med lemonad blev det till en bra kombo.
Väldigt gott och stora portioner för priset. De var de godaste sweet potato fries jag har smakat! Alla rätter har falafel i sig utom några side-dish, bl.a sweet potato fries & fried blomkål m. tahine. Inte den snabbaste servicen med tanke på att vi var de enda kunderna men maten var väl värt väntan.
Tar aldrig mindre än 25 minuter att få sin falafel vid lunch. Fick en gång efter 40 minuters väntan en voucher. Denna gick dock ut dagen efter. Klen tröst och inte riktigt plåster på såren. Även priserna är nog något för höga med tanke på mängd och innehåll. Dock väldigt god falafel. Men väntetiden och priset gör ändå att det inte är värt att besöka.
Beställde en falafelpita och det var ingen bra upplevelse. Det som fanns i pitan var en lågkvalitativ sallad, tomat, falafel som var ok, hummus och jag tror att dom la i lite smör på brödet vilket i det fallet skulle vara revolterande. Dessutom har jag för mig att dom påstod att det var veganskt så om det fanns smör i skulle det vata falsk marknadsföring. Man fick inte ens något fat utan man fick gå upp och hämta en papperstallrik själv. Dom har inget system för att servera maten till kunderna så det dom gör är att fråga om ditt namn när du beställer och när det är klart skriker dom ut ditt namn från toppen av sina lungor. Ingen trevlig upplevelse varken av mat eller service.
Extremt lite mat för 115kr 3 falafels i en mini pita med helt ok såser. Men fick ingen röd sås eftersom den var slut. En stor besvikelse i jämförelse med fafas i Finland. Tog dessutom 20 minuter att få maten fast det bara var 2 andra kunder. Största besvikelsen i matväg jag har haft. Undvik!
Comment on this business

to add Fafa's Odenplan map to your website;