facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fagerås

Story

Fagerås is a locality situated in Kil Municipality, Värmland County, Sweden with 427 inhabitants in 2010.

Address: Fagerås
City: Fagerås


Similar places near
Reviews
Fantastiskt ställe. Lite sent på säsongen för vår del, men man får ändå en uppfattning om vilken blomsterprakt här måste vara när blomningen pågår.
Helt obeskrivligt vackert fast att mycket var överblommat. Så många sorter och fält! Det är helt klart värt att köra 3,5t för att se detta!! Ägarna är hur goa som helst! Vilka blomhav av lökar! Tack för den magiska upplevelsen och tack husuthyrarens tips på detta ställe
Ett underbart ställe, åk dit o titta!! Det är säsong för påsk o pingstliljorna nu Över en miljon lökar o fin natur. En liten slinga att gå o njuta. Stor parkering. Ligger ute i skogen.
Härlig plats att strosa på.Vackra blommor. Hoppas fiket är öppet nästa gång
Fantastiskt! 2 miljoner lökar och nästan alla blommar.
Mycket vacker plats med miljoner narcisser i böljande skogsbackar vid liten sjö. Snart finns även flera tusen blommande rhododendronbuskar i olika färger på samma plats. Väl värt ett besök!
Vi åkte dit från Jönköping och det var värt det. Det är väldigt vackert med mängder av olika påskliljor mot en grund av frodigt gräs mellan björkar i denna kuperade och natursköna miljö. Caféet var tyvärr stängt men det gick ju bra att ta med kaffe och fika.
Fantastiskt plats att gå runt och strosa på. Spännande att se hur många olika narcisser man kan hitta.
Fantastiskt! Oavsett väder ett besöksmål värt att återvända till årligen!
För mig som förstagångsbesökare var det riktigt breathtaking! Medhavd fikakorg intogs längs med den bedårande promenaden.
Comment on this business

to add Fagerås map to your website;