facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fagerås Pizzeria

Fagerås Pizzeria

About

Fagerås pizzeria längs 45:an, här upptaderar vi om nya händelser, erbjudanden och meny nyheter.

Address: Arvikavägen 2, 665 94 Fagerås
Phone: 0554693697
City: Fagerås
Zip Code: 665 94


Reviews
En jätte bra pizza En av Värmlands bästa pizzerior Vi kommer tillbaka och äter här
Inget speciellt, pizzan var ganska blöt, skulle nog vart inne längre i ugnen. Kebaben både luktade unket och smakade rööne… Samt hittade aluminiumfoliebitar i pizzasalladen. Inte speciellt trevlig personal. Tillgänglighet för rullstol: Svårt att komma in med rullstol.
Fyra i kontexten småstadspizzeria. Kommer med stor säkerhet besöka det igen.
Mycket trevligt ställe som låg gömt nån kilometer in från E45:an påväg hem efter en lång tur från Mora påväg hem till Högsäter i Dalsland. Ligger verkligen i topp i bland den godaste pizzan jag ätit, beställde pizzan K-D som hade Oxfilé, fläskfilé, champinjoner, tomater, vitlök, bearnaisesås och pommes frites. Pizzan va inte sådär blöt som man kan uppleva ibland då de flesta pizzerior jag ätit på använt sig av fryst oxfilé och fläskfilé utan den va fint gräddad med bra botten och inget spår av massa vätska från köttet, färska champinjoner är ett plus då burkchampinjoner bara inte går hem nånstans, färska tomater utan anmärkning. Fuskbea dock men har aldrig i mitt liv änsålänge vart på en pizzeria med egengjord bea så de får man kanske ta och släppa igenom och goa pommes som toppade pizzan finfint. Sambon beställde en 90grams hamburgare med ost och pommes till, inget speciellt utan en vanlig hederlig pizzeria-hamburgare, god enligt sambon men inget speciellt direkt så. Trevlig personal, bra städat, fräsch toalett, mycket bra mat och fort gick de att få maten. Kan inte bli annat än 5 av 5.
Bra pizzor, lite väl hajpat enligt mig. Skulle ta 30 minuter men det tog 47min. Alltid tråkigt att vänta. Toaletten gick inte att låsa.
Kebaben är inte att rekommendera där borta. Fick denna fettklump på pizzan som ska föreställa kebab, bortser man från det var det en helt okej pizza.
Underbar personal , och pizzan är Värmlands bästa !!! Glöm ej vitlökssåsen och bean ! alldeles underbart blandade
Bra, men har sett bättre, men som vägfararmat helt ok.Mat: 4/5
Denna Carlzone på Fagersta Pizzeria är den i särklass godaste jag smakat med alltigenom förklassiga råvaror och perfect deg. Ett måste att stanna till om man har möjlighet. I synnerhet pizzaälskare.
Rikligt med toppings. Trevlig personal. Saknade lite TRYCK i bearnaisesåsen. Top 25% pizzor jag ätit i mitt liv. Tack!
Comment on this business

to add Fagerås Pizzeria map to your website;