facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fagersta bibliotek

Fagersta bibliotek

About

Fagersta bibliotek är ett folkbibliotek i Fagersta kommun. Vi arbetar för att erbjuda ett rikt utbud av kultur och information.

Du är välkommen till oss, oavsett din ålder eller språk. Vi har mycket att erbjuda och nästan allt är gratis!

Story

Fagersta bibliotek är ett folkbibliotek i Fagersta kommun. Vi är åtta personer som arbetar för att erbjuda ett rikt utbud av kultur och information.

Du är välkommen till Fagersta bibliotek, oavsett din ålder, hur du ser ut eller vilket språk du talar. Vi har mycket att erbjuda, och nästan allt är helt gratis!

Address: Västmannavägen 12, 73742 Fagersta
Phone: 022344240
City: Fagersta
Zip Code: 73742



related searches:
Reviews
Det finns många böcker dividerat med kategori som Historia och litteratur.Också biblioteket innehåller böcker på olika språk som arabiska, engelska, kurdiska, persiska och till och med armeniska. Varje ny bok du utfärdar kan erhållas efter en tid från biblioteket. Du kan bara betala 5 kronor för att få dig en bok som de inte har från ett annan bibliotek i annan kommun. Under perioden av mina studier har jag inte köpte böcker som den engelska boken for gymnasienivå och svenska som andra språk bok for gymnasienivå, jag lånade detta från biblioteket. Så är glad att det finns här i Fagersta bibliotek.
Trevlig och kunnig personal, trivsam miljö.
trevlig personal
Översatt av Google Bra ställe för att studera, läsa och utforska svenska böcker. Du kan skriva ut, skanna och låna böcker och spel för ps4, Xbox one och wii personalen är mycket hjälpsam. LUGN är ordet för att beskriva denna plats Original Great place for studying, reading and exploring Swedish books. You can print, scan and borrow books and gamesfor ps4, Xbox one and wii the staff is very helpful. CALM is the word to describe this place
Översatt av Google Trevligt och lugnt ställe och personalen är fantastisk eftersom de ger bra tjänster och perfekt Original مكان رائع وهاديء والموظفون رائعون لأنهم يقدمون خدمات رائعة وبشكل مثالي
Översatt av Google Hadi kulturcenter Original مركز ثقافي هادى
Översatt av Google Jag gillade så mycket Original Iliked so much
Comment on this business

to add Fagersta bibliotek map to your website;